Обтяжна ролка ангренажен ремък

Обтяжна ролка

Обтяжните ролки имат много важна роля както за правилното обтягане на ангренажния ремък, така и за неговата стабилна работа по време на движение на автомобила.

В зависимост от типа двигател обтяжните ролки могат да бъдат няколко вида, но без значение от вида им, функцията, която изпълняват е една и е изключително важна.

Устройството на обтяжните ролки не е много сложно и като цяло. Състоят се основно от лагери и втулки. Втулките имат рамена, които служат за задържане на ангренажния ремък така, че той да може да осигури перфектната синхронизация между коляновия и разпределителен вал.

Обтяжните ролки са консумативи и трябва да бъдат сменяни на определен от производителя на автомобила период. Тъй като обикновено периодът им на експлоатация е еднакъв с живота на ангренажния ремък, то е прието ролките да бъдат сменяни едновременно с ремъка.

Едновременната смяна на ремъка и ролките се извършва на около 100000 км. пробег, а при покупка на автомобил втора употреба смяната и на двата консуматива е наложително да се извърши веднага след покупката.

Проверката на състоянието на обтяжните ролки е добре да бъде извършвана регулярно, тъй като те са подложени на големи натоварвания и се износват бързо, а това може да доведе до разхлабване на ангренажния ремък, а оттам до повреди по двигателя.

Защо да изберете Nas Auto?

Ние можем да ви предложим ангренажни ремъци, вериги, обтяжни и паразитни ролки на изключително достъпни цени. Марките, с които работим за познати в света, което е гаранция за качеството на авточастите, които предлагаме.

Сред марките, с които работим са FAI AutoParts, FEBI BILSTEIN, AUTOMEGA, BGA, LPR, MAPCO, NIPPARTS, HERTH+BUSS JAKOPARTS, BLUE PRINT, DAYCO, RUVILLE, SKF, SNR, SWAG, GATES, HUTCHINSON, INA, OPTIMAL, PEX, IPD, JP GROUP, KRAFT AUTOMOTIVE, OPTIBELT и други.

При нас можете да откриете авточастите, от които имате нужда, за да подобрите работата на вашия автомобил. Достатъчно е просто да влезете на страниците на Нас Ауто, да изпишете в търсачката вида на частта, модела и марката на автомобила си и ще откриете това, от което имате нужда.

А ако поради някаква причина в момента авточастта, обтяжната ролка или ангренажния ремък не са налични, само трябва да се свържете с нас и ние ще се постараем да открием модела, който ви е нужен и да ви го доставим по възможно най-бързия начин.

Качеството на обтяжните ролки е наистина от голяма важност, затова не си правете експерименти, а купувайте ангренажни ремъци и ролки единствено от магазини, които се ползват с уважението на потребителите.

МОЖЕ ЛИ ДА ПОЛУЧА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ ПРИ ИЗБОРА НА ОБТЯЖНА РОЛКА АНГРЕНАЖЕН РЕМЪК?

Нашите експерти са на разположение, за да ви помогнат и консултират при избора на правилните части от категория ОБТЯЖНА РОЛКА АНГРЕНАЖЕН РЕМЪК за вашия автомобил. Можете да се свържете с нас чрез нашия телефонен номер или да посетите нашия магазин, където ще се радваме да ви приветстваме и да ви помогнем лично.

За да ви предоставим най-добрата консултация, ще бъде полезно да имаме някои допълнителни информации за вашия автомобил, като марка, модел и година на производство или VIN (номера на рамата). Тези данни ни позволяват да ви препоръчаме правилните части, които отговарят на спецификациите на вашия автомобил.

КОГА ЩЕ ПОЛУЧА ПРАТКАТА, АКО ПОРЪЧАМ ОБТЯЖНА РОЛКА АНГРЕНАЖЕН РЕМЪК ДНЕС?

Поръчки направени до 16:00ч. с потвърдена наличност от оператор се изпращат на същия ден и се доставят на клиента на следващия работен ден.

Поръчки направени в почивни дни се изпращат на следващия работен ден.

Всички клиенти на NasAuto.BG получават ОТСТЪПКА от цената за доставка на Еконт.

МОЖЕ ЛИ ДА ОТВОРЯ И ПРЕГЛЕДАМ ЧАСТИТЕ, КОИТО СЪМ ПОРЪЧАЛ ПРЕДИ ДА ПЛАТЯ?

Всяка пратка с ОБТЯЖНА РОЛКА АНГРЕНАЖЕН РЕМЪК се изпраща автоматично с включена опция за преглед.

Всички изложени продукти са чисто НОВИ, неупотребявани и в оригиналната си опаковка с включено ДДС в цената.

  • Бърза доставка
  • Огромен асортимент
  • Пестите пари
  • Плащане с карта
  • Професионална консултация