Обтегач ангренажен ремък

Обтегач ангренажен ремък

Функцията на ангренажния ремък е да осигури правилното синхронизиране на коляновия и разпределителния вал така, че двигателят на автомобила да работи коректно и с възможно най-добро КПД.

За да може да върши работата си ефективно, ангренажния ремък трябва винаги да е под определено напрежение (да е опънат точно колкото трябва). Това се постига с помощта с един елемент, наречен обтегач на ангренажен ремък.

Обтегачът, както става ясно и от наименованието му има една основна функция, която е да поддържа правилното напрежение на ангренажния ремък. Когато обтегача има проблем, това може да повлияе на начина, по който функционира ангренажния ремък, което от своя страна да повлияе върху работата и функционалността на превозното средство.

Обтегачите се износват заедно с ангренажния ремък, затова едновременната им подмяна е силно препоръчителна.

Всеки производител на автомобили посочва определен период, в който смяната на целия комплект ангренажен ремък, ролки, обтегачи трябва да бъде сменен. Обикновено смяната трябва да бъде извършена при пробег от около 50 000 км. Ремъкът заедно с всичките му компоненти се сменя задължително и при покупка на автомобил втора употреба. Смяната на обтегача и ремъка задължително се отбелязва в сервизната книжка на автомобила.

Тъй като от обтегачите на ангренажния ремък зависи неговата функционалност и ефективност, експертите съветват при покупка на тези авточасти да бъдете особено внимателни. Качествените обтегачи и ангренажни ремъци от водещи марки ще ви спестят куп проблеми, а и пари.

Защо да изберете Nas Auto?

Ние можем да ви предложим обтегачи на ангренажни ремъци от марките KRAFT AUTOMOTIVE, MAPCO, BLUE PRINT, FEBI BILSTEIN, OPTIMAL, RUVILLE, SWAG, ASHIKA, GATES, INA, IPD, JAPANPARTS, OPTIBELT и други.

Обтегачите, които предлагаме са съобразени с изискванията за качество и със спецификациите на производителите на автомобили и на страниците на нашия магазин можете да откриете обтегачи на ангренажен ремък за всички марки и модели автомобили.

Освен обтегачи, ние от Нас Ауто предлагаме и висококачествени ангренажни ремъци, ролки, както и комплекти ангренажни ремъци на достъпни цени.

За нас е важно да можем да осигурим качествени авточасти на вас, нашите клиенти, затова работим само с доказали се популярни марки. Разполагаме с широка гама авточасти и можем да ви бъдем от помощ при избора им.

Вашият автомобил се нуждае от смяна на обтегачите на ангренажния ремък или от смяна на целия комплект ангренажен ремък? Влезте на страниците на нашия магазин, изпишете в търсачката модела, марката и типа двигател на автомобила си и ще откриете голямо разнообразие от авточастите, от които имате нужда. Вие избирате, ние доставяме избраните авточасти по възможно най-бързия начин и директно до посочен от вас адрес.

МОЖЕ ЛИ ДА ПОЛУЧА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ ПРИ ИЗБОРА НА ОБТЕГАЧ АНГРЕНАЖЕН РЕМЪК?

Нашите експерти са на разположение, за да ви помогнат и консултират при избора на правилните части от категория ОБТЕГАЧ АНГРЕНАЖЕН РЕМЪК за вашия автомобил. Можете да се свържете с нас чрез нашия телефонен номер или да посетите нашия магазин, където ще се радваме да ви приветстваме и да ви помогнем лично.

За да ви предоставим най-добрата консултация, ще бъде полезно да имаме някои допълнителни информации за вашия автомобил, като марка, модел и година на производство или VIN (номера на рамата). Тези данни ни позволяват да ви препоръчаме правилните части, които отговарят на спецификациите на вашия автомобил.

КОГА ЩЕ ПОЛУЧА ПРАТКАТА, АКО ПОРЪЧАМ ОБТЕГАЧ АНГРЕНАЖЕН РЕМЪК ДНЕС?

Поръчки направени до 16:00ч. с потвърдена наличност от оператор се изпращат на същия ден и се доставят на клиента на следващия работен ден.

Поръчки направени в почивни дни се изпращат на следващия работен ден.

Всички клиенти на NasAuto.BG получават ОТСТЪПКА от цената за доставка на Еконт.

МОЖЕ ЛИ ДА ОТВОРЯ И ПРЕГЛЕДАМ ЧАСТИТЕ, КОИТО СЪМ ПОРЪЧАЛ ПРЕДИ ДА ПЛАТЯ?

Всяка пратка с ОБТЕГАЧ АНГРЕНАЖЕН РЕМЪК се изпраща автоматично с включена опция за преглед.

Всички изложени продукти са чисто НОВИ, неупотребявани и в оригиналната си опаковка с включено ДДС в цената.

  • Бърза доставка
  • Огромен асортимент
  • Пестите пари
  • Плащане с карта
  • Професионална консултация