За нас

Добре дошли на страниците на онлайн магазин за авточасти, консумативи и аксесоари Nas Auto!

Ако за пръв път влизате в нашия магазин, може би се питате защо да ни предпочетете пред останалите магазини, които предлагат авточасти.

Наистина, защо точно Нас Ауто?

Ние създадохме онлайн магазина с една - единствена мисия и цел - да сме полезни на всички вас, които искате да имате доверено място, от което да пазарувате оригинални авточасти и аксесоари.

Искахме Вие, нашите клиенти да се чувствате комфортно, уютно и напълно сигурни, че не само ще откриете частта, от която имате нужда, но и тя ще бъде от популярна марка, на 100% оригинална и от високо качество.

С тази цел започнахме преди няколко години да развиваме магазина, същата цел и мисия имаме и днес!

Какво можем да ви предложим?

 

Изключително богат асортимент от висококачествени авточасти на много примамливи цени

На страниците на Nas Auto ще откриете огромен избор от части и консумативи, които поддържаме на склад, така че няма да ви се налага да чакате с дни доставката авточастта, от която имате нужда веднага.

Много добър съпорт

Ако не откривате нужния ви продукт, не сте напълно сигурни коя част или аксесоар ще отговори на нуждите на вашата марка автомобил, срещате трудности при покупката или просто имате нужда от съвет и помощ при избора на авточастите, нашите сътрудници са винаги на линия, за да ви окажат необходимата помощ и да ви дадат професионален съвет.

И, да, сътрудниците ни наистина си разбират от работата и са квалифицирани не само на „хартия”.

Лесна и много удобна навигация

Пазаруването от Nas Auto е лесно като детска игра. Достатъчно е просто да влезете на страниците на магазина и да изпишете в търсачката частта, аксесоара или консуматива, от който се нуждаете. Бързо, лесно и удобно откривате, сравнявате и купувате!

Авточасти от водещи производители

Тъй като държим изключително много на качеството на продуктите, които предлагаме, ние предлагаме авточасти единствено от марки, които са се доказали през годините. При нас ще откриете авточасти от над 50 популярни марки за всички модели и марки автомобили.

Бърза доставка

Ние също сме собственици на автомобили и знаем колко тежко е, ако трябва да чакаш някоя авточаст с дни да пристигне, за да можеш да ремонтираш колата си. Затова сме се погрижили да оптимизираме доставката на закупените авточасти максимално, така че в момента, в който поставите частта в количката и финиширане пазаруването, закупената част да тръгне и да пристигне при вас във възможно най-кратки срокове.

Време ли е да пазарувате? Влезте на страниците на Nas Auto и се погрижете за любимия си автомобил!

  • Бърза доставка
  • Огромен асортимент
  • Пестите пари
  • Плащане с карта
  • Професионална консултация