Аксесоари

Снимка
Код на продукта
Продукт
Цена
Код на продукта: 23000
Код на продукта: ALPD-15-01-DK-200
Код на продукта: NLB01WY
Показани са от 20 до 40 от 8278 (414 страници)

Автоаксесоарите правят шофирането много по-комфортно. Някой от тях са задължителни, други улесняват и правят пътуването по-приятно, а трети се грижат за безопасността и защитата на автомобила.

Без значение от какви автомобилни аксесоари се нуждаете, ние разполагаме с голямо разнообразие от този вид продукти и можем да ви ги предложим на достъпни цени.

Видове авто аксесоари, които предлагаме в нашия каталог

 

Кабели за запалване

Една от най-неприятните ситуации, в които всеки шофьор може да попадне е да се събуди някоя сутрин, да се качи в автомобила си и той да не иска да запали, поради изтощен акумулатор.

За да не изпадате и вие в подобни неприятни ситуации ви предлагаме да разгледате кабелите за запалване, които предлагаме.

Тези кабели, наричани още “джъмперни” са автоаксесоари за кола, чиято основна роля е да прехвърлят електрическа енергия от изправен акумулатор, към изтощения.

В нашия онлайн магазин за авточасти и аксесоари можем да ви предложим широка гама от комплект кабели за запалване за бензинови и дизелови двигатели от високо качество и популярни марки.

Кабелите са с дължини от 3 или 6 метра и се предлагат в удобна чанта за съхранение и пренасяне.

 

Въжета за теглене

Шофирането на пътищата на страната е изпълнено с много непредвидими ситуации. Никога не се знае кога колата ще откаже и ще се наложи да я дърпате. Не се знае и дали няма някой друг шофьор да се нуждае от помощта ви.

Затова никога не е излишно да имате в багажника си здраво и достатъчно дълго въже за теглене на автомобил, което да влезе в действие, ако някога се наложи.

Въжетата за теглене, които ние предлагаме са с дължини от 12 метра, с дебелина Ø12 mm и сила на теглене до 3,6 тона. Произведени са от изключително здрав полимерен материал и притежават сертификат за качество.

 

Платнища за покриване на автомобил

Ако не разполагате с гараж, един от най-достъпните и сигурни начини да осигурите на колата си ефективна защита от прах, дъжд и слънце е като използвате платнище за покриване.

Моделите, които предлагаме в нашия магазин за авто аксесоари и части са изработени от висококачествени материали, поставят се и се събират лесно и са в различни размери.

 

За какви марки и модели са подходящи автоаксесоарите, които предлагаме?

За да отговорим на изискването на нашите клиенти ние се стремим да предлагаме възможно най-богат асортимент от продукти, включително аксесоари за коли, подходящи за широка гама от марки и автомобили.

На практика в нашия продуктов каталог ще откриете авто аксесоари за почти всички модели и марки автомобили.

 А ако поради някаква причина не откривате артикула, който да е подходящ за вашия модел и марка превозно средство, можете да се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно да ви го осигурим във възможно най-кратки срокове.

 

Предимства от онлайн пазаруването от Nasauto.bg

 

Пестите време

В света, в който живеем времето е по-ценно от злато. Вместо да го губите в обиколки по магазините за части и аксесоари за коли, само с едно посещение на страниците на нашия онлайн магазин ще откриете всичко, което ви е необходимо.

Продуктите, които предлагаме са подредени в стройни категории, всеки артикул е придружен от снимки и подробно описание.

Така веднага можете да се ориентирате дали аксесоарите за багажник, джъмперния кабел, въжето, покривалото или различните зарядни и други устройства са подходящи за вашия модел и марка автомобил.

Ще разберете и дали продуктът е наличен и за колко време можем да ви го доставим.

 

Пестите пари

Автоаксесоарите, които предлагаме, са с високо качество, от популярни и доказали се производители, но на много по-достъпни цени.

Освен това, ако при избора на автоаксесоари решите, че се нуждаете и от някоя авточаст, можете да поръчате всички артикули заедно и ще ги получите с една доставка. А това означава, че ще платите цената за една доставка, а не за няколко.

 

Възползвате се от намаления

През цялата година предлагаме определени продукти с отстъпка, от която можете да се възползвате.

Отстъпките и намаленията на автоаксесоарите и частите за коли варират от 10 до близо 30%, което означава, че можете да закупите търсените от вас артикули на още по-достъпни цени.

 

Често задавани въпроси

 

Автоаксесоари от какви марки предлагате и защо?

В нашия онлайн магазин предлагаме аксесоари за коли единствено от доказали се производители като Carface, Gadget и други.

Предлагаме продукти от тези производители, тъй като са сред лидерите в производството на автоаксесоари и не правят компромиси с качеството на своите артикули.

 

При поръчка за колко време ще ми я доставите?

Ако артикулът е наличен в магазина ни, доставката ще ни отнеме ден - два. В случай, че не наличен, ще се свържем с вас, за да уговорим възможно най-кратки срокове за доставка.

 

С какви методи на плащане работите?

Заплащането на закупен от нашия магазин артикул се извършва с наложен платеж при доставката или с банков превод. С кредитна или дебитна карта можете да платите, ако посетите магазина ни лично.

  • Бърза доставка
  • Огромен асортимент
  • Пестите пари
  • Плащане с карта
  • Професионална консултация
Здравейте,
изберете как да се свържете с нас.