Ангренажен ремък комплект

Ангренажен ремък комплект

Основната функция на системата от ангренажен ремък и ролки е да осигури перфектната синхронизация на въртене на коляновия и газоразпределителния вал така, че изпускателните и всмукателни клапани да отварят и затварят в пълен синхрон и определен брой пъти.

Скъсването на ремък по време на движение на автомобила може да нанесе сериозни повреди по двигателя, затова е от изключителна важност той да бъде подменян в точно определен период от време.

Подмяната се налага, тъй като ремъците, макар и изработени от материали с висока износоустойчивост са подложени на много големи натоварвания и имат определен праг на ефективна работа. Заедно с ремъка е препоръчително да бъдат подменени и ролките, тъй като тъкмо те осигуряват нужното обтягане на ремъка и в много голяма степен оказват влияние на цялостната му работа.

Според експертите целият комплект (ангренажен ремък, паразитни и обтяжни ролки) трябва да бъде подменян на всеки 50000 - 75000 км. пробег.

Когато става дума подмяна на ремък и ролки не бива да се чака в последния момент, тъй като наистина опасността ремъка да се разтегне или скъса с всеки изминат километър значително нараства, а стане ли това, двигателя на автомобила ще пострада много сериозно.

При подмяна на ангренажен ремък комплект е силно препоръчително да се използват единствено оригинални ремъци и ролки точно за определения модел и марка автомобили. Покупката и монтажа на аналогични ремъци и ролки не е много добро решение и може да доведе до доста сериозни проблеми по автомобила.

Защо да изберете Nas Auto?

Ние знаем колко важна е подмяната на ангренажния ремък за перфектната работа на вашия автомобил. Затова сме се погрижили да направим избора ви по-лесен, като ви предложим пълни ангренажни комплекти.

Комплектите, които ние предлагаме включват: ангренажен ремък, обтяжни ролки, паразитни ролки и всички необходими допълнителни елементи за подмяна на системата.

Разполагаме с ангренажни комплекти за всички марки и модели автомобили, а марките, които предлагаме са BOSCH, CONTITECH, DAYCO, AE, AIRTEX, ASHIKA, INA, IPD, JAPANPARTS, FEBI BILSTEIN, FLENNOR, RUVILLE, SKF, SNR, SWAG, BGA, BLUE PRINT, MALO, NIPPARTS, OPTIBELT, PEX, FAI AutoParts, GATES, GRAF, HEPU, HUTCHINSON и други.

При нас ще откриете не само размерите и марката на ангренажния комплект, но и ще получите професионалното ни мнение, ако имате въпроси, на които търсите отговори.

Ние можем да ви бъдем от помощ и ако търсите ангренажен комплект, който не откривате в нашия каталог. Достатъчно е само да споделите проблема си и ние ще се постараем да открием и да ви доставим ангренажния ремък и ролките, от които имате нужда.

Пазарувайки от Нас Ауто можете да сте напълно сигурни, че авточастите, които купувате за вашия автомобил са с високо качество, от водещи марки и точно за вашата марка и модел автомобил.


В КАКВИ ЦЕНОВИ ДИАПАЗОН ВАРИРАТ KОМПЛЕКТИТЕ АНГРЕНАЖЕН РЕМЪК ?

Комплектите предлагани от нас варират в гъвкави ценови диапазони. Можете да ги откриете от 45 до 1200 лв. в зависимост от модела на автомобила и марката на съответната част.


НА КОЛКО ХИЛЯДИ КИЛОМЕТРА СЕ СМЕНЯ АНГРЕНАЖЕН РЕМЪК ?

Никога не оставяйте смяната за последният момент, тъй като може да бъде крайно опасно за двигателят. По принцип от експертна гледна точка консуматива трябва задължително да се подменя между 50000-75000 изминати километра.


МОГА ЛИ ДА НАМЕРЯ ПРИ ВАС БОГАТ АСОРТИМЕНТ АНГРЕНАЖНИ РЕМЪЦИ В КОМПЛЕКТ ?

Гласувайки ни доверие, вие като клиент не само получавате коректно отношение, но и изключително богат избор при всеки един компонент. Част от моделите които предлагаме при ангренажните ремъци са – Bosh, Pex, Gates и много други.


ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ ЦЕНАТА СПРЯМО КАЧЕСТВОТО ?

Стереотипът ниска цена – ниско качество не важи при нас. Всяка закупена единица е напълно оригинална и висококачествена. В крайна сметка нашата цел е да ви възнаградим с най-доброто на пазара, така че няма за какво да се тревожите в това отношение.

МОЖЕ ЛИ ДА ПОЛУЧА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ ПРИ ИЗБОРА НА АНГРЕНАЖЕН РЕМЪК КОМПЛЕКТ?

Нашите експерти са на разположение, за да ви помогнат и консултират при избора на правилните части от категория АНГРЕНАЖЕН РЕМЪК КОМПЛЕКТ за вашия автомобил. Можете да се свържете с нас чрез нашия телефонен номер или да посетите нашия магазин, където ще се радваме да ви приветстваме и да ви помогнем лично.

За да ви предоставим най-добрата консултация, ще бъде полезно да имаме някои допълнителни информации за вашия автомобил, като марка, модел и година на производство или VIN (номера на рамата). Тези данни ни позволяват да ви препоръчаме правилните части, които отговарят на спецификациите на вашия автомобил.

КОГА ЩЕ ПОЛУЧА ПРАТКАТА, АКО ПОРЪЧАМ АНГРЕНАЖЕН РЕМЪК КОМПЛЕКТ ДНЕС?

Поръчки направени до 16:00ч. с потвърдена наличност от оператор се изпращат на същия ден и се доставят на клиента на следващия работен ден.

Поръчки направени в почивни дни се изпращат на следващия работен ден.

Всички клиенти на NasAuto.BG получават ОТСТЪПКА от цената за доставка на Еконт.

МОЖЕ ЛИ ДА ОТВОРЯ И ПРЕГЛЕДАМ ЧАСТИТЕ, КОИТО СЪМ ПОРЪЧАЛ ПРЕДИ ДА ПЛАТЯ?

Всяка пратка с АНГРЕНАЖЕН РЕМЪК КОМПЛЕКТ се изпраща автоматично с включена опция за преглед.

Всички изложени продукти са чисто НОВИ, неупотребявани и в оригиналната си опаковка с включено ДДС в цената.

  • Бърза доставка
  • Огромен асортимент
  • Пестите пари
  • Плащане с карта
  • Професионална консултация
Здравейте,
изберете как да се свържете с нас.