Горна помпа съединител

Горна помпа на съединител

Главният цилиндър (горната помпа) е компонент, който служи за хидравлично задействане на системата на съединителя. При натискане на педала, помпата (главния цилиндър) избутва течността през системата надолу към работния цилиндър (долната помпа), така че да може да се освободи съединителя.

Горната помпа се намира под педала на съединителя. Тъй като са хидравлични по своя характер, горните помпи често са склонни към проблеми с течове, които пречат на способността им да изместват (избутват) течността.

Когато помпата има проблем, това може да доведе до проблеми с педала на съединителя и с предавките за превключване. Симптомите, че е горната помпа на съединителя има проблем са няколко:

Ниска или замърсена течност в резервоара на съединителя

Замърсената течност е индикация, че уплътненията на горната помпа са разрушени поради износване заради недобра поддръжка. Износените уплътнения и тръбички могат да причинят течове и намаляване на работния флуид на помпата, а ако тя не може да създаде налягане, не може да освободи правилно съединителя при натискане на педала

Неестествено поведение на педала на съединителя

Неестественото поведение на педала е друг симптом, че горната помпа е за подмяна. Ако при на натискане на педала той се усеща като „гъба” или ако „потъне до пода” и остане там, това означава, че горната помпа на съединителя има някакъв проблем, който трябва да бъде отстранен своевременно.

Ако подобни проблеми с педала на съединителя бъдат открити е препоръчително автомобилът да бъде подложен на щателна проверка и ако уплътненията на горната помпа са износени или се забелязват течове, тя да бъде подменена с нова.

Тъй като различните модели и марки автомобили могат да бъдат оборудвани с помпи с различен дизайн, препоръчително е при подмяна да се използва горна помпа с дизайн, който е посочен от производителя на автомобила.

След подмяната на авточастта задължително трябва да бъде извършено обезвъздушаване и да се допълни с необходимата течност.

Тъй като горната помпа на съединителя играе много важна роля за правилната работа на съединителя нейната поддръжка е много важна.

Защо да изберете Nas Auto?

Ние можем да ви предложим горни помпи на съединител с високо качество и на много достъпни цени. Разполагаме и предлагаме помпи за всички марки и модели автомобили, а марките, с които работим са сред най-популярните в света. При нас ще откриете марки като KAGER, KRAFT AUTOMOTIVE, ASHIKA, ATE, AUTOFREN SEINSA, FENOX, FERODO, FRENKIT, FTE, NIPPARTS, SACHS, STC, A.B.S., AISIN, LuK, MALO, MAPCO, HERTH+BUSS JAKOPARTS, AUTOMEGA, BLUE PRINT, SWAG, TRUSTING, TRW, VALEO, BOSCH, CIFAM, DELPHI, JP GROUP, LPR, METELLI, FEBI BILSTEIN, JAPANPARTS и други.

МОЖЕ ЛИ ДА ПОЛУЧА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ ПРИ ИЗБОРА НА ГОРНА ПОМПА СЪЕДИНИТЕЛ?

Нашите експерти са на разположение, за да ви помогнат и консултират при избора на правилните части от категория ГОРНА ПОМПА СЪЕДИНИТЕЛ за вашия автомобил. Можете да се свържете с нас чрез нашия телефонен номер или да посетите нашия магазин, където ще се радваме да ви приветстваме и да ви помогнем лично.

За да ви предоставим най-добрата консултация, ще бъде полезно да имаме някои допълнителни информации за вашия автомобил, като марка, модел и година на производство или VIN (номера на рамата). Тези данни ни позволяват да ви препоръчаме правилните части, които отговарят на спецификациите на вашия автомобил.

КОГА ЩЕ ПОЛУЧА ПРАТКАТА, АКО ПОРЪЧАМ ГОРНА ПОМПА СЪЕДИНИТЕЛ ДНЕС?

Поръчки направени до 16:00ч. с потвърдена наличност от оператор се изпращат на същия ден и се доставят на клиента на следващия работен ден.

Поръчки направени в почивни дни се изпращат на следващия работен ден.

Всички клиенти на NasAuto.BG получават ОТСТЪПКА от цената за доставка на Еконт.

МОЖЕ ЛИ ДА ОТВОРЯ И ПРЕГЛЕДАМ ЧАСТИТЕ, КОИТО СЪМ ПОРЪЧАЛ ПРЕДИ ДА ПЛАТЯ?

Всяка пратка с ГОРНА ПОМПА СЪЕДИНИТЕЛ се изпраща автоматично с включена опция за преглед.

Всички изложени продукти са чисто НОВИ, неупотребявани и в оригиналната си опаковка с включено ДДС в цената.

  • Бърза доставка
  • Огромен асортимент
  • Пестите пари
  • Плащане с карта
  • Професионална консултация