Запалителни кабели

Запалителни кабели

Основната функция на запалителните кабели (кабели за свещи) е да осигурят подаването на високо напрежение, създавано от бобината към запалителните свещи на автомобила. Тъй като напрежението (U), което пренасят е изключително високо, кабелите за запалване трябва да могат да издържат на високи температури и да са много добре изолирани, за да се предотврати изтичането на ток по пътя на пренасянето му до свещите.

Запалителните кабели са изложени на високи нива на напрежение и работят в много агресивна среда, амортизират се много бързо и това налага редовната им проверка и подмяна (ако се налага).

Индикациите, че кабелите на свещите са износени или са неизправни са прекъсването на двигателя при стартиране на запалването, нестабилен празен ход, намален пробег и други.

Проверка на състоянието на запалителните кабели може да включва първична визуална проверка, проверка с мултицет, тест или други методи за диагностика.

Ако бъде установено, че кабелите са износени, то те трябва да бъдат подменени веднага, тъй като в противен случай могат да предизвикат късо съединение и да доведат до повреда на двигателя.

Запалителните кабели трябва да отговарят на следните изисквания:

  • висока диелектрична якост;
  • надеждно потискане на смущенията;
  • устойчивост на висока температура;
  • висока механична якост;
  • добра устойчивост на масло, бензин, киселини и други.

Няма точно определен период за подмяна на запалителните кабели, затова регулярната проверка и добрата поддръжка са силно препоръчителни. Другото важно условие при подмяната на кабелите е те да са с високо качество и от познати и сигурни производители. Некачествените кабели могат да нанесат немалки щети и да доведат до проблеми с работата на двигателя.

Защо да изберете Nas Auto?

Ние знаем колко е важно запалителните кабели да са от високо качество, затова сме се постарали да можем да ви предоставим кабели от марки, които са водещи в производството на този тип авточасти. От Нас Ауто работим с популярни марки като ERA, EYQUEM, FACET, AUTOMEGA, BERU, BLUE PRINT, TOPRAN, VALEO, VEMO, KRAFT AUTOMOTIVE, MAGNETI MARELLI, FEBI BILSTEIN, HUCO, ASHIKA, BOSCH, BREMI, STANDARD, STC, SWAG, TESLA, JANMOR, JAPANPARTS, NGK, NIPPARTS, JP GROUP, KAGER и други. Всички марки запалителни кабели, които предлагаме отговарят на европейските стандарти и изисквания, така че можете да бъдете напълно спокойни, че купувате висококачествени кабели за вашия автомобил.

За да направим търсенето на нужните ви авточасти по-лесно, ние можем да ви предложим, освен запалителни кабели и свещи, бобина или други компоненти от запалителната система, от които имате нужда.

Насреща сме и ако имате нужда от консултация при избора на подходящите за вашия модел и марка автомобил запалителни кабели.

МОЖЕ ЛИ ДА ПОЛУЧА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ ПРИ ИЗБОРА НА ЗАПАЛИТЕЛНИ КАБЕЛИ?

Нашите експерти са на разположение, за да ви помогнат и консултират при избора на правилните части от категория ЗАПАЛИТЕЛНИ КАБЕЛИ за вашия автомобил. Можете да се свържете с нас чрез нашия телефонен номер или да посетите нашия магазин, където ще се радваме да ви приветстваме и да ви помогнем лично.

За да ви предоставим най-добрата консултация, ще бъде полезно да имаме някои допълнителни информации за вашия автомобил, като марка, модел и година на производство или VIN (номера на рамата). Тези данни ни позволяват да ви препоръчаме правилните части, които отговарят на спецификациите на вашия автомобил.

КОГА ЩЕ ПОЛУЧА ПРАТКАТА, АКО ПОРЪЧАМ ЗАПАЛИТЕЛНИ КАБЕЛИ ДНЕС?

Поръчки направени до 16:00ч. с потвърдена наличност от оператор се изпращат на същия ден и се доставят на клиента на следващия работен ден.

Поръчки направени в почивни дни се изпращат на следващия работен ден.

Всички клиенти на NasAuto.BG получават ОТСТЪПКА от цената за доставка на Еконт.

МОЖЕ ЛИ ДА ОТВОРЯ И ПРЕГЛЕДАМ ЧАСТИТЕ, КОИТО СЪМ ПОРЪЧАЛ ПРЕДИ ДА ПЛАТЯ?

Всяка пратка с ЗАПАЛИТЕЛНИ КАБЕЛИ се изпраща автоматично с включена опция за преглед.

Всички изложени продукти са чисто НОВИ, неупотребявани и в оригиналната си опаковка с включено ДДС в цената.

  • Бърза доставка
  • Огромен асортимент
  • Пестите пари
  • Плащане с карта
  • Професионална консултация
Здравейте,
изберете как да се свържете с нас.