Инструменти

Снимка
Код на продукта
Продукт
Цена
Код на продукта: MMT A169 020
Авто инструменти

 

Една от най-неприятните ситуации, в която може да попадне всеки един шофьор, е автомобилът му да аварира на пътя.

Вие също не сте застраховани срещу проблеми с колата и ако не искате да останете на пътя или да чакате пътна помощ, е добре да се оборудвате поне с базови авто инструменти, които да държите винаги в багажника на вашия автомобил.

 

Видове автоинструменти, които винаги трябва да имате в колата си

 

Има различни видове инструменти за автомобила, които влизат в употреба при различни проблематични ситуации на пътя.

 

Кабели за запалване

Никога не се знае кога може да се наложи някой да ви прехвърля ток, за да захраните изтощената си батерия.

Затова е добре да имате комплект кабели, които да ви помогнат да излезете бързо от затруднението, ако изпаднете в такова.

 

Преносим въздушен компресор

Преносимият компресор ще ви е от голяма полза, ако докато шофирате усетите, че някоя от гумите е спаднала, а наблизо няма бензиностанция или сервиз, където да я напомпате.

 

Комплект гаечни ключове и отвертки

Тези на пръв поглед простички ръчни инструменти могат да ви помогнат да стегнете гайки, да развиете болтове, да се справите с някоя скоба за кабели или да направите друг малък, но спешен ремонт.

 

Динамометричен ключ

Този ключ за кола представлява вид специализирана тресчотка и е предназначен за правилно завиване на гайки. Използването му предотвратява приплъзването, повреди на болтовете и улеснява развиването и премахването на гайки.

 

Ремък, колан или въже за теглене

Ако се случи доскоро изправният двигател на автомобила ви да откаже или ако поради някаква причина влезете в канавка и не можете да излезете, въжето за теглене ще ви бъде от страхотна помощ.

Имате ли подобен авто аксесоар в кутията с инструменти в колата, пътна помощ или друг автомобил може да ви изтегли до най-близкия сервиз.

 

Крик за смяна на гуми

Няма нещо по-неприятно от това да спукате гума и да няма как да я смените.

Затова е силно препоръчително да имате в багажника си крик за смяна на гуми, така че ако се наложи да можете бързо да смените гумата с резервна и да се върнете на пътя.

 

Ударен гайковерт

Гайковертите са тип пневматични инструменти, благодарение на които можете много бързо и без никакво усилие да се справите с развиването, смяната и завиването на автомобилните гайки.

Този инструмент не е задължителен, но ние силно ви препоръчваме да добавите и него към вашия комплект инструменти за кола.

 

Залепваща лента (тиксо)

Този универсален инструмент може да се използва почти за всичко -  от временно фиксиране на счупена част от оборудването в купето, до закрепване на различни елементи от екстериора на колата.

 

Гумен чук

Това е един от авто инструментите, за които не се сещате, докато не ви потрябват.

Но той е наистина важна част от комплекта за спешни ремонти, тъй като може да ви помогне да се справите в трудни ситуации като премахване на заседнали болтове, изпаряване на броня и други.

 

Гедоре

Съвсем откровено може да се каже, че гедорето е кралят на спешните ремонти и е силно препоръчително с този автоинструмент да са снабдени всички превозни средства.

Гедорето е комплект за ремонт на автомобили, в който е събран основния набор от всички необходими инструменти и апарати.

В зависимост от големината на комплекта, той може да съдържа широка гама от различни видове отвертки, гаечни ключове във всички размери, вложки за свещи, специализирани инструменти за демонтаж, адаптери, накрайници, тресчотки, шестограми и много други.

 

Съдържат ли готовите кутии с авто инструменти всичко необходимо?

Към момента на пазара се предлагат както готови комплекти като гедоре, които съдържат основните авто инструменти за ремонт, така и практични и много удобни сандъци или кутии за съхранение на автомобилни инструменти.

Така можете да съберете всички задължителни аксесоари за колата по най-лесния и удобен за вас начин.

 

Предлагани марки и модели в нашия онлайн авто магазин

В нашия магазин за инструменти и висококачествени авточасти предлагаме широка гама от инструменти, комплекти и различни видове сандъци и кутии за инструменти за камиони и автомобили.

Артикулите, които предлагаме са от водещи марки, сред които:

  • Daken;
  • Carface;
  • Gadget и много други.

 

Защо да се доверите на Nasauto.bg?

От самото си създаване до днес, магазин за авточасти Nasauto.bg се стреми да предлага възможно най-голямото разнообразие от качествени части, аксесоари, консумативи и инструменти за автомобили.

Доверявайки се на нашия онлайн авто магазин, можете да бъдете напълно спокойни, че автоинструментите, които ще закупите ще са с много високо качество и от производител, който е утвърден.

Ние можем да ви предложим много богат асортимент както от отделни авто инструменти и аксесоари, така и от комплекти за ремонт и сандъци за автомобили, камиони и ремаркета.

Всички продукти, които предлагаме притежават сертификат за качество и безопасност и можете да ги закупите на много достъпни цени.

Ако поради някаква причина се затруднявате да направите правилния избор на авто инструментите и кутиите за съхранение, от Nasauto.bg с желание и готовност ще ви помогнем да изберете възможно най-пълния комплект нови инструменти за бързи ремонти на вашия автомобил.

 

Често задавани въпроси

 

Комплект гедоре или отделни инструменти е по-добрият избор?

Имате ли възможност, нашият съвет е да закупите както гедоре, така и някой отделни авто инструменти. Така ще сте напълно подготвени да се справите с всякакви извънредно възникнали ситуации на пътя.

 

Мога ли да закупя кутия за инструменти, която да монтирам в автомобила си?

Сандъците и кутиите за инструменти, които предлагаме са с различни размери и конфигурации на отваряне, което ги прави подходящи за монтаж както в големи камиони, ремаркета и пикапи, така и в автомобили.

 

Мога ли да върна закупен от вашия магазин авто инструмент?

В срок от 14 дни след датата на доставката можете да върнете или замените всеки един артикул, който сте закупили от Nasauto.bg, без да дължите обяснение.

  • Бърза доставка
  • Огромен асортимент
  • Пестите пари
  • Плащане с карта
  • Професионална консултация
Здравейте,
изберете как да се свържете с нас.