Тампон заден мост

Тампон заден мост

Задната ос на автомобила представлява задвижващ мост, чиято основна функция е да свързва диференциала с колелата. Задната ос се грижи за балансираното разпределение между двете страни на моста. Тампоните на задния мост изпълняват много важна и отговорна задача, тъй като осигурят безопасността по време на движение на автомобила.

Всички компоненти, които участват в работата на задната ос трябва да работят в пълна симбиоза, за да може тя да функционира нормално. Всяка една неизправност може да доведе до загуба на управлението или плъзгането на автомобила в една посока.

На пръв поглед тампоните не изглеждат като елемент, който може да създаде големи проблеми, но истината е, че ако тампоните са износени и не работят в симбиоза с останалите елементи на задната ос, това може да окаже много негативно влияние както върху целия заден мост, така и върху цялото управление на автомобила.

За да не се стигне до там, експертите съветват да се извършва регулярна проверка на състоянието на тампоните и на целия заден мост. Ако се установи, че тампоните за заден мост са износени или имат други проблеми, подмяната им е наложителна.

При смяната на тампоните е препоръчително да се посети специализиран сервиз, тъй като, за да се свалят старите и да се поставят нови тампони се налага да демонтират колелата, амортисьорите и всичките им крепежни и прилежащи части, за да се свали дефектиралия тампон и да се монтира нов. Смяната на тампони за заден мост отнема от час до цял работен ден в зависимост от марката и модела на автомобила.

Няма точно определен от производителите на автомобили период, в който се налага смяната на тампоните за заден мост, затова и редовният им преглед и добрата поддръжка са силно препоръчителни. Ако се появи проблем в задния мост, посещението в сервиз трябва да бъда навременно, за да сте спокойни, че всички елементи на задната ос (включително и тампоните) работят в пълен синхрон.

Защо да изберете Nas Auto?

При нас ще откриете тампони за заден за всички марки и модели автомобили. Марките, които предлагаме са: SNR, STC, SWAG, DELPHI, FEBI BILSTEIN, MAPCO, METZGER, MEYLE, FORTUNE LINE, HUTCHINSON, AUTOMEGA, BIRTH, TOPRAN, VAICO, YAMATO, CORTECO, FLENNOR, JP GROUP, KAGER, OPTIMAL, RUVILLE, SASIC, KLOKKERHOLM, KRAFT AUTOMOTIVE, MONROE, MOOG, NK, LEMFORDER, MALO и други.

За нас е важно да можем да отговорим на всичките ви окачвания, затова предлагаме широка гама от тампони за заден мост и авточасти от популярни марки, изработени прецизно и от висококачествени материали.

МОЖЕ ЛИ ДА ПОЛУЧА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ ПРИ ИЗБОРА НА ТАМПОН ЗАДЕН МОСТ?

Нашите експерти са на разположение, за да ви помогнат и консултират при избора на правилните части от категория ТАМПОН ЗАДЕН МОСТ за вашия автомобил. Можете да се свържете с нас чрез нашия телефонен номер или да посетите нашия магазин, където ще се радваме да ви приветстваме и да ви помогнем лично.

За да ви предоставим най-добрата консултация, ще бъде полезно да имаме някои допълнителни информации за вашия автомобил, като марка, модел и година на производство или VIN (номера на рамата). Тези данни ни позволяват да ви препоръчаме правилните части, които отговарят на спецификациите на вашия автомобил.

КОГА ЩЕ ПОЛУЧА ПРАТКАТА, АКО ПОРЪЧАМ ТАМПОН ЗАДЕН МОСТ ДНЕС?

Поръчки направени до 16:00ч. с потвърдена наличност от оператор се изпращат на същия ден и се доставят на клиента на следващия работен ден.

Поръчки направени в почивни дни се изпращат на следващия работен ден.

Всички клиенти на NasAuto.BG получават ОТСТЪПКА от цената за доставка на Еконт.

МОЖЕ ЛИ ДА ОТВОРЯ И ПРЕГЛЕДАМ ЧАСТИТЕ, КОИТО СЪМ ПОРЪЧАЛ ПРЕДИ ДА ПЛАТЯ?

Всяка пратка с ТАМПОН ЗАДЕН МОСТ се изпраща автоматично с включена опция за преглед.

Всички изложени продукти са чисто НОВИ, неупотребявани и в оригиналната си опаковка с включено ДДС в цената.

  • Бърза доставка
  • Огромен асортимент
  • Пестите пари
  • Плащане с карта
  • Професионална консултация