Моторче парно

Моторче за парно

Един от най-важните елементи на парното на превозното средство е моторчето. Според марката и модела на автомобила, моторчето за парно може да се намира зад таблото, в областта на краката или на друго място.

Основната функция на моторчето е да задвижва вентилатора на парното, така че в салона на автомобила да се вкара топъл или студен въздух, за да се постигне желания комфорт на пътниците в автомобила.

Въпреки, че моторчето изпълнява много важна роля за отоплението и комфорта в купето на автомобила, много често неговите функции се подценяват и едва когато то започне да не функционира правилно се сещаме за неговия преглед и евентуален ремонт.

Основните индикации, че електромотора не работи правилно са:

  • появата на скърцане или други шумове, когато се включи парното;
  • неправилната работа на вентилатора, поради замърсяване на перките му;
  • прекъсвания на моторчето и вентилатора по време на работа и други.

В по-големия процент от случаите повредите по моторчето на парното могат да бъдат лесно отстранени, тъй като най-често става дума за смазване на някой от елементите му и почистване на перките на вентилатора.

Случва се обаче моторчето да дефектира изцяло и тогава се налага неговата навременна подмяна.

Смяната на тази авточаст невинаги е лесна, тъй като при повечето марки и модели автомобили то е поставено на доста неудобно за работа място. Затова експертите съветват, дори и да става дума само за смазване и почистване да се обърнете към сервиз, за да сте спокойни, че след почистването моторчето ще бъде поставено и свързано правилно.

Ако се налага смяна на моторчето за парно, тогава да оставите тази работа на професионалистите е силно препоръчителна, тъй като демонтажът на моторчето е свързан с използването на специфични инструменти, разкачването на множество кабели и доста често се налага при смяната му да се демонтира цялото арматурно табло.

След смяната на моторчето задължително се извършва проверка за ефективността на работата на парното на автомобила.

Защо да изберете Nas Auto?

Ние можем да ви предложим висококачествени моторчета за парно за всички модели и марки автомобили на много приемливи цени. Разполагаме и предлагаме с моторчета както за всички съвременни марки автомобили, така и за автомобили по-стар модел.

Сред марките, с които работим са FRIGAIR, AKS DASIS, BOSCH, VALEO, HELLA, VEMO и още много други.

Освен електромоторчета за парно, ние можем да ви предложим пълната гама от компоненти за отоплителната система на автомобила ви, както и много други авточасти.

Доверявайки се на Нас Ауто, вие се доверявате на приятел, който е готов да ви бъде винаги от помощ!

МОЖЕ ЛИ ДА ПОЛУЧА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ ПРИ ИЗБОРА НА МОТОРЧЕ ПАРНО?

Нашите експерти са на разположение, за да ви помогнат и консултират при избора на правилните части от категория МОТОРЧЕ ПАРНО за вашия автомобил. Можете да се свържете с нас чрез нашия телефонен номер или да посетите нашия магазин, където ще се радваме да ви приветстваме и да ви помогнем лично.

За да ви предоставим най-добрата консултация, ще бъде полезно да имаме някои допълнителни информации за вашия автомобил, като марка, модел и година на производство или VIN (номера на рамата). Тези данни ни позволяват да ви препоръчаме правилните части, които отговарят на спецификациите на вашия автомобил.

КОГА ЩЕ ПОЛУЧА ПРАТКАТА, АКО ПОРЪЧАМ МОТОРЧЕ ПАРНО ДНЕС?

Поръчки направени до 16:00ч. с потвърдена наличност от оператор се изпращат на същия ден и се доставят на клиента на следващия работен ден.

Поръчки направени в почивни дни се изпращат на следващия работен ден.

Всички клиенти на NasAuto.BG получават ОТСТЪПКА от цената за доставка на Еконт.

МОЖЕ ЛИ ДА ОТВОРЯ И ПРЕГЛЕДАМ ЧАСТИТЕ, КОИТО СЪМ ПОРЪЧАЛ ПРЕДИ ДА ПЛАТЯ?

Всяка пратка с МОТОРЧЕ ПАРНО се изпраща автоматично с включена опция за преглед.

Всички изложени продукти са чисто НОВИ, неупотребявани и в оригиналната си опаковка с включено ДДС в цената.

  • Бърза доставка
  • Огромен асортимент
  • Пестите пари
  • Плащане с карта
  • Професионална консултация
Здравейте,
изберете как да се свържете с нас.