Филтър купе

Филтър купе

Основната функция на филтрите в купето е да пречистват въздуха в автомобила. Наричат се още противопрашни филтри, тъй като успяват да уловят всички вредни за здравето бактерии и микроорганизми, които проникват по време на циркулацията на въздуха в купето на автомобила. Благодарение не ефективната работа на тези филтри въздухът в пътническата кабина е не само чист и без никакви неприятни миризми, но климатичната система е предпазена от замърсяване.

Филтрите за купе са основно два вида - поленови и карбонови, като вторият вид са по-ефективни, тъй като съдържат активен въглен, който не само поглъща неприятните миризми, но и задържа вредните газове.

Тъй като филтрите имат за задача да спират всички вредни частици, микрооргазими и вредни газове, които влизат в купето на автомобила, логично е, че бързо се запушват и трябва да се сменят с нови.

Производителите на автомобили препоръчват смяната на филтрите да бъде извършвана с всяка профилактика на климатичната система на автомобила или на около 15000 км., но не е изненадващо, че понякога се налага и по-честата им подмяна.

Индикациите, че филтрите са замърсени и запушени са доста осезаеми, тъй като с влизането в колата може да се усети неприятната миризма, която е особено силна около вентилационните отвори.

Самата смяна на филтрите е изключително лесна и не се налага да бъде посещаван сервиз. Няма изисквания и за марката на филтрите. Важно е единствено те са от популярен производител, да пасват на конкретния модел и марка автомобил и да са с добро качество.

Защо да изберете Nas Auto?

Ние знаем колко е важно въздухът в купето да е свеж и чист, затова предлагаме филтри за купе единствено от проверени и популярни марки. Стремим се да предлагаме широка гама от филтри за всяка марка и модела автомобили, така че вие, нашите клиенти да можете бързо и лесно да откриете филтъра, който искате да закупите. При нас ще откриете както поленови, така и карбонови филтри на добри цени и с високо качество.

Марките филтри за купе, които предлагаме са: JC PREMIUM, JP GROUP, KAGER, 1A FIRST AUTOMOTIVE, ASHIKA, SOFIMA, SWAG, UFI, CORTECO, DELPHI, DENSO, MEAT & DORIA, MECAFILTER, AUTOMOTIVE, MAHLE ORIGINAL, CHAMPION, FEBI BILSTEIN, KNECHT, KOLBENSCHMIDT, FILTRON, HENGST FILTER, MULLER FILTER, NIPPARTS, PURFLUX, AUTOMEGA, BLUE PRINT, BOSCH, KRAFT MANN - FILTER, MAPCO, HERTH+BUSS JAKOPARTS, UNIFLUX FILTERS, VALEO, VEMO, JAPANPARTS.

Търсите висококачествени филтри за купе за вашата марка и модел автомобил? Искате филтрите, които ще закупите да са от водещи марки и на достъпни цени? Разгледате предложенията за авточасти и консумативи на Нас Ауто!

  • Бърза доставка
  • Огромен асортимент
  • Пестите пари
  • Плащане с карта
  • Професионална консултация