Спирачна помпа

Помпата е важна част от спирачната система

Може би една от най-важните помпи, които се намират в колата е тази, която се намира в спирачния цилиндър на автомобила. Този цилиндър е отговорен за натискането на спирачната течност през спирачните линии към спирачните апарати, за да може автомобила да спре безопасно.

Хидравличната помпа в този цилиндър доставя необходимата сила (налягане), които да позволят на спирачните апарати да задействат дисковете и накладките, за да спрат автомобила. В този ред на мисли, хидравличната помпа играе изключително важна роля за безотказната и безупречна работа на спирачната система на колата.

МОЖЕ ЛИ ДА ПОЛУЧА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ ПРИ ИЗБОРА НА СПИРАЧНА ПОМПА?

Нашите експерти са на разположение, за да ви помогнат и консултират при избора на правилните части от категория СПИРАЧНА ПОМПА за вашия автомобил. Можете да се свържете с нас чрез нашия телефонен номер или да посетите нашия магазин, където ще се радваме да ви приветстваме и да ви помогнем лично.

За да ви предоставим най-добрата консултация, ще бъде полезно да имаме някои допълнителни информации за вашия автомобил, като марка, модел и година на производство или VIN (номера на рамата). Тези данни ни позволяват да ви препоръчаме правилните части, които отговарят на спецификациите на вашия автомобил.

КОГА ЩЕ ПОЛУЧА ПРАТКАТА, АКО ПОРЪЧАМ СПИРАЧНА ПОМПА ДНЕС?

Поръчки направени до 16:00ч. с потвърдена наличност от оператор се изпращат на същия ден и се доставят на клиента на следващия работен ден.

Поръчки направени в почивни дни се изпращат на следващия работен ден.

Всички клиенти на NasAuto.BG получават ОТСТЪПКА от цената за доставка на Еконт.

МОЖЕ ЛИ ДА ОТВОРЯ И ПРЕГЛЕДАМ ЧАСТИТЕ, КОИТО СЪМ ПОРЪЧАЛ ПРЕДИ ДА ПЛАТЯ?

Всяка пратка с СПИРАЧНА ПОМПА се изпраща автоматично с включена опция за преглед.

Всички изложени продукти са чисто НОВИ, неупотребявани и в оригиналната си опаковка с включено ДДС в цената.

  • Бърза доставка
  • Огромен асортимент
  • Пестите пари
  • Плащане с карта
  • Професионална консултация