Решетка пред радиатора

Решетка

Решетките са много важни елементи от автомобила, които изпълняват няколко функции. От една страна решетките изпълняват декоративни функции и са тази част от автомобила, която прави разпознаваема марка, а от друга страна изпълняват чисто практични функции като въздухозаборници и защитават радиатора от прах, камъчета и други замърсявания, които могат да попаднат в него по време на движение на автомобила.

Всяка марка и модел автомобили има решетка с различен дизайн, която да я прави разпознаваема сред всички останалите марки автомобили. Решетката се намира пред предницата на превозното средство, точно под капака и може да е разположена пред цялата предница или само в средата.

Тъй като се намира най-отпред на автомобила, ако се появи дефект по решетката, то той веднага може да бъде забелязан. Обикновено решетките дефектират заради механични удари, които се получават, ако по време на движение нещо се удари в ребрата на решетка.

При повреда на някое от ребрата на решетката, при нарушена структура на пчелната пита, при появата на дупки, разкъсване на целостта на решетката или друго, препоръчително е тази авточаст своевременно да бъде подменена с нова.

Това е наложително, тъй като от една страна автомобилът не изглежда много добре визуално, когато решетката му не е наред, а от друга страна шофирането с повредена решетка може да доведе до повреда на радиатора, вентилатора и още куп други проблеми.

Във всички магазини ще откриете решетки за различни марки и модели автомобили, така че покупката им е бърза и лесна. При покупка на решетка единственото, за което трябва да внимавате е тя да пасва на вашата марка и модел автомобил.

Смяната на решетката може да бъде извършена както самостоятелно, така и в сервиз.


Защо да изберете Nas Auto?

Ние можем да ви предложим висококачествени решетки за всички модели и марки автомобили на добри цени. Работим с всички популярни марки производителки на решетки и сме напълно уверени, че можем да ви предложим решетката, от която имате нужда за вашия автомобил.

В нашия магазин ще откриете както стандартни решетки, така и тунинг решетки за всички популярни марки и модели автомобили. Ако изпитвате затруднения в избора или с размера на решетката, която искате да закупите, можете да се свържете с нас и ние ще ви помогнем с избора.

А ако освен от решетка се нуждаете от някоя друга авточаст, достатъчно е просто да я потърсите в търсачката на магазина ни и ние сме сигурни, че ще я откриете без много бавене.

От Нас Ауто гарантираме, че решетките и авточастите, които пазарувате от нашия магазин са с високо качествено и отговарят на всички стандарти и изисквания.

  • Бърза доставка
  • Огромен асортимент
  • Пестите пари
  • Плащане с карта
  • Професионална консултация