Авточасти за INFINITI

    Авточасти / INFINITI

Авточасти за Infinity

 

„Инфинити“ ( на английски Infiniti) е автомобилостроително предприятие със седалище в Уан Чай в Хонг Конг. Този автомобилен производител е  подразделение на японската компания„Нисан Мотър Къмпани“. Дейността му обхваща основно производството на луксозни модели автомобили.

„Нисан Мотър Къмпани“ (Nissan Motor Co.) е японска компания, която се явява втори големина производител на автомобили в Япония след „Тойота“.

Корпорацията е създадена на 26 декември 1933 г. Тя е  резултат от обединяването на "Тобата имоно" и "Нихон саньо“. Така се ражда и  новата компания. От 1 юни 1934 г. досега е с  названието „Нисан мотърс“ , което идва от първите букви на компанията "Нихон саньо".

През май 1935 г. компанията взима решение за развитието на търговската марка „Нисан“, но практически до 1980 г. лице на компанията са разни модификации на автомобилите „Датсун“, произвеждани още от създаването на компанията (през 1983 г. тази марка престава да съществува).

Главното управление на компанията се намира в Токио. Компанията прави планове  да премести своето централно управлението през 2010-та  в Йокохама. За компанията работят около 170 000 души.

Президент и главен изпълнителен директор на Infinity е Гон Карлос. 44,4 % от акциите на автомобилния производител са собственост на френския автомобилен гигант „Рено“.

Предприятието „Инфинити“ е основано през 1989 година в Йокохама, но през 2012 година е преместено в Хонконг съгласно политическите изисквания на компанията за повишено внимание върху бързо растящия китайски пазар. През следващите години компанията стартира и производството на автомобили отвъд  японска територия – в Китай, Съединените щати, Великобритания.  продажбите на марката наброяват рекордните 246 хиляди автомобила през 2017-та.

Предимства

Качествени и мощни автомобили с добър разход на гориво.

Недостатъци

Поддръжката на тези автомобили е скъпа. Почти всичките им резервни авточасти за Infinity се предлагат само оригинални.

Топ модели Honda

  • 1998 Infiniti I30
  • 2000 Infiniti QX4
  • 2006 Infiniti M35 Sport
  • 2010 Infiniti M
  • 2012 Infiniti EX
  • 2014 Infiniti Q50
  • 2015 Infiniti Q60
  • 2017 Infiniti QX50

Най-търсени резервни части

Масло, маслен филтър, въздушен филтър, горивен филтър, спирачни накладки, спирачни дискове, ангренажен ремък комплект, пистов ремък, обтегач на пистовия ремък, чистачки, съединител и маховик, амортисьори, пружини, носачи, шарнири, кормилни накрайници, биелетки, тампони на носачите, дебитомер, EGR клапан, ламбда сонда, дроселова клапа.

 

Ако търсите оригинални авточасти за Infinity, ще ги откриете на страниците на онлайн магазин Nas Auto

КОЛКО БЪРЗО СЕ ДОСТАВЯТ АВТОЧАСТИТЕ ?

При завършване на желаната от вас поръчка, доставката се осъществява на следващият работен ден. Възможна е и директна доставка в същия ден, стига само да я заявите преди 16:00 часа и съответно частта да бъде с потвърдена наличност.

КАКВИ СА ГАРАНЦИИТЕ НА АВТОЧАСТИТЕ ?

Най-добрата гаранция е винаги новото и ето защо в NasAuto всеки един наш компонент е чисто нов и неупотребяван. Обикновено гаранционните срокове варират в зависимост от вида на частта. За повече информация се свържете с нашият екип посредством предоставените връзки.

КАК ДА СЕ АБОНИРАМ ДА ПОЛУЧАВАМ ИМЕЙЛ, КОГАТО ПРАВИТЕ ПРОМОЦИИ ?

При регистрация в нашият сайт вие ще разполагате с възможността да активирате директни съобщения относно актуални промоции. Те ще се изпращат автоматично към предоставеният от вас имейл адрес.

КАКВА Е ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА НА АВТОЧАСТИ ?

В зависимост от доставчикът на който ще се доверите цената е относителна. Но едно определено е сигурно и то е, че всеки клиент на NasAuto получава забележителната отстъпка от цели 30 % от цената, която ще заплати, ако използва Еконт.