Полуоска за INFINITI

    Авточасти / Полуоска / Полуоска INFINITI
семеринг, задвижващ вал FEBEST
-14%
FEBEST 4.44 лв. 3.82 лв.

Кат. No: 95HAS-40751220L

3.82 лв. поръчай

вътрешен диаметър 40 мм

външен диаметър 75 мм

дебелина 12 мм

тегло 0,054 kg

Препоръчителна цена 4.44 лв.

Наща цена 3.82 лв.

Детайли
семеринг, задвижващ вал FEBEST
-14%
FEBEST 8.60 лв. 7.40 лв.

Кат. No: 95HBY-50731118L

7.40 лв. поръчай

вътрешен диаметър 50 мм

външен диаметър 72,5 мм

дебелина 10,6 мм

тегло 0,04 kg

Препоръчителна цена 8.60 лв.

Наща цена 7.40 лв.

Детайли

Полуоска за INFINITI

Ако търсите Полуоска за INFINITI може да разгледате нашите предложения

Полуоската на автомобила представлява специален вал, през който въртящият момент се предава от двигателя към задвижващите колела. Полуоската позволява да се създаде подвижен контакт и ефективно предава силата, чрез която става възможно колелата да се завъртят. Освен това тази авточаст намалява вибрациите и поема различни натоварвания.

Структурно, към този т. нар. задвижващ вал се прикрепени два шарнира, които позволяват равномерното предаване на въртящия момент, независимо от положението на колелата и компонентите на окачването. В резултат на това вибрациите на волана намаляват, автомобилът се движи плавно и загубите на мощност са сведени до минимум.

Полуоските могат да бъдат с различна дължина, в зависимост от модела и марката автомобил. Тъй като полуоските и техните елементи са подложени на много големи натоварвания е препоръчително тяхното състояние да бъде проверявано редовно.

Причините за повреда на полуоските могат да бъдат много, но най-често срещаните са износване на лагери и уплътнения, дефект на заключващите пръстени, скъсани шарнирни съединения, разхлабване и дори счупване на полуоската по време на движение на автомобила.

Най-търсени резервни части за INFINITI

Лагер главина, Висящ лагер, Каре - кардан, Главина, Каре за полуоска, Маншон за каре, Кардан, Диференциал, Полуоска

Ако търсите оригинални Полуоска за INFINITI, ще ги откриете на страниците на онлайн магазин Nas Auto

Можем да организираме експресна доставка за: София, Пловдив, Варна, Бургас, Варна, Плевен, Русе, Хасково, Стара Загора, Велико Търново и други градове на България.

Полуоска за INFINITI предлагаме на различни производители като: ASHIKA, AUTOMEGA, BIRTH, BLUE PRINT, BTA, CIFAM, CORTECO, DT, EAI, ELRING, FEBI BILSTEIN, GENERAL RICAMBI, GSP, JAPANPARTS, KRAFT AUTOMOTIVE, LOBRO, LPR, MAPCO, METELLI, NIPPARTS, PROTECHNIC, RUVILLE, SERCORE, SKF, SPIDAN, STC, SWAG, TOPRAN