Авточасти за SSANGYONG

    Авточасти / SSANGYONG

Авточасти за SsangYong

 

Факти за марката

SsangYong (http://www.smotor.com) е южнокорейска компания, специализирана в производството на високопроходими автомобили. Компанията е създадена през 1954 г. и в началото на дейността си е произвеждала джипове и камиони за армията, автобуси и специална техника.

SsangYong Motor Company е  автомобилостроителна компания  в Южна Корея. Тя заема четвърто четвърто мяасто по големина. Специализирана е в производството на високопроходими автомобили и луксозни лимузини. Значението на името SsangYong на корейски е „два дракона“ и се свързва с древна легенда, която разказва история за благородството на тези митични създания.

Компанията е основана през 1954 г. като производител на автомобили със специално предназначение. Тъй като поддържа дългогодишно технологично партньорство с Mercedes-Benz, високия клас на своите продукти и прилага тристепенна система за контрол на качеството, Ssang Yong Motor Company  има много добра репутация в Южна Корея. Главната  цел на „Санг Йонг“ е да  се превърне в премиум производител и на Европейския пазар .

На територията на ЕС се внася  SUV-гамата автомобили на SsangYong. Серията се състои от моделите  Korando , Korando Sports, Rexton, Rodius , Tivoli и XLV.

Санг Йонг купува Keohwa Motors и така стартира производството на граждански автомобили с марката SsangYong през 1968г.. През годините Ssang Yong е успешен бизнес партньор  с автомобилната компания Mercedes - Benz и резултат от това сътрудничество е автомобилът SsangYong Musso, който се появява на пазара през 1993 г.

Икономическата криза след 1993г.  подтиква производителя да се включи в състава на Daewoo, а по-късно и в състава на SAIC Motor. След 2010 г. обаче SsangYong е отново самостоятелна и  независима компания.

Топ модели SsangYong

  • 1954-1957 Mercedes-Benz 300 SL Gull-wing Coupe
  • 1994-present C-Class
  • 1963-1981 S600
  • 2010-2015 SLS AMG
  • 2003-2010 SLR McLaren
  • 1990-1994 500 E
  • 2010-present E 63 AMG
  • 1979-present G-Glass

Предимства

Корейските автомобили  са на много достъпни цени и имат задоволително качество

Недостатъци

Някой от авточастите за Ssang Yong се намират трудно, защото се предлагат само оригинални и представителствата не разполагат винаги с налични части.

Най-търсени резервни части

Масло, маслен филтър, въздушен филтър, горивен филтър, спирачни накладки, спирачни дискове, ангренажен ремък комплект , пистов ремък, обтегач на пистовия ремък, чистачки, съединител и маховик, амортисьори, пружини, носачи, шарнири, кормилни накрайници, биелетки, тампони на носачите, дебитомер, EGR клапан, ламбда сонда, дроселова клапа.

Ако търсите оригинални авточасти за SsangYong, ще ги откриете на страниците на онлайн магазин Nas Auto.

КОЛКО БЪРЗО СЕ ДОСТАВЯТ АВТОЧАСТИТЕ ?

При завършване на желаната от вас поръчка, доставката се осъществява на следващият работен ден. Възможна е и директна доставка в същия ден, стига само да я заявите преди 16:00 часа и съответно частта да бъде с потвърдена наличност.

КАКВИ СА ГАРАНЦИИТЕ НА АВТОЧАСТИТЕ ?

Най-добрата гаранция е винаги новото и ето защо в NasAuto всеки един наш компонент е чисто нов и неупотребяван. Обикновено гаранционните срокове варират в зависимост от вида на частта. За повече информация се свържете с нашият екип посредством предоставените връзки.

КАК ДА СЕ АБОНИРАМ ДА ПОЛУЧАВАМ ИМЕЙЛ, КОГАТО ПРАВИТЕ ПРОМОЦИИ ?

При регистрация в нашият сайт вие ще разполагате с възможността да активирате директни съобщения относно актуални промоции. Те ще се изпращат автоматично към предоставеният от вас имейл адрес.

КАКВА Е ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА НА АВТОЧАСТИ ?

В зависимост от доставчикът на който ще се доверите цената е относителна. Но едно определено е сигурно и то е, че всеки клиент на NasAuto получава забележителната отстъпка от цели 30 % от цената, която ще заплати, ако използва Еконт.