Авточасти за ROVER

  Авточасти / ROVER

Авточасти за Rover

Факти за марката

Ровър е британска автомобилна компания, която е основана през 1887 г. от Уилям Сътън и Джон Старли, която носи името The Rover Company. Първоначално компанията произвеждала основно велосипеди и мотоциклети, но в първите години на 20 век се преориентирала в производството на автомобили. Сред най-успешните и популярни модели, които Rover произвеждат е Land Rover, който днес се произвежда като отделна марка.

От момента на показването на първия Range Rover през 1970 г., тази марка автомобили непрекъснато се развива. Най-луксозният SUV автомобил в света се характеризира с върховен финес, вродена проходимост и уникален красив дизайн в комбинация с технологични нововъведения, които го правят по-различен от другите марки автомобили.

Марката Range Rover е връх в луксозното пътуване, като прави всяко пътешествие в ценно и емоционално преживяване, без значение дали шофираме или се возим. С вече близо 50-годишна история Range Rover не спира да се развива. Той  станал символ на емблема на  свръхлуксозен, функционален и максимално комфортен SUV автомобил.

През 1967 г. Ровър е купена от Leyland Motors Limited - британска компания производителка на автобуси, камиони и тролейбуси и в първите години Rover е произвеждала автомобили автономно.

През 1978 г. Leyland Motors изпада във финансова криза и е национализирана от британското правителство. След национализацията активите на Rover се преместени в новото дъщерно дружество Land Rover Ltd.

Днес автомобили с марката Land Rover не се произвеждат.

Топ модели Rover

 • Land Rover Discovery Sport
 • Land Rover Range Rover Evoque
 • Land Rover Range Rover Velar
 • Land Rover Discovery
 • Land Rover Range Rover Sport
 • Land Rover Range Rover 
 • Rover P5
 • Rover 75
 • Rover 800 Series
 • Rover 600 Series
 • Rover Streetwise
 • Rover  400/45

Предимства

Автомобилите на марката са с добър дизайн и комфорт при возене.

Недостатъци

Двигателите на марката не се характеризират с най-голямата издръжливост.

Най-търсени резервни части

Масло, маслен филтър, въздушен филтър, горивен филтър, спирачни накладки, спирачни дискове, ангренажен ремък комплект , пистов ремък, обтегач на пистовия ремък, чистачки, съединител и маховик, амортисьори, пружини, носачи, шарнири, кормилни накрайници, биелетки, тампони на носачите, дебитомер, EGR клапан, ламбда сонда, дроселова клапа.

Ако търсите оригинални авточасти за Rover , ще ги откриете на страниците на онлайн магазин Nas Auto

КОЛКО БЪРЗО СЕ ДОСТАВЯТ АВТОЧАСТИТЕ ?

При завършване на желаната от вас поръчка, доставката се осъществява на следващият работен ден. Възможна е и директна доставка в същия ден, стига само да я заявите преди 16:00 часа и съответно частта да бъде с потвърдена наличност.

КАКВИ СА ГАРАНЦИИТЕ НА АВТОЧАСТИТЕ ?

Най-добрата гаранция е винаги новото и ето защо в NasAuto всеки един наш компонент е чисто нов и неупотребяван. Обикновено гаранционните срокове варират в зависимост от вида на частта. За повече информация се свържете с нашият екип посредством предоставените връзки.

КАК ДА СЕ АБОНИРАМ ДА ПОЛУЧАВАМ ИМЕЙЛ, КОГАТО ПРАВИТЕ ПРОМОЦИИ ?

При регистрация в нашият сайт вие ще разполагате с възможността да активирате директни съобщения относно актуални промоции. Те ще се изпращат автоматично към предоставеният от вас имейл адрес.

КАКВА Е ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА НА АВТОЧАСТИ ?

В зависимост от доставчикът на който ще се доверите цената е относителна. Но едно определено е сигурно и то е, че всеки клиент на NasAuto получава забележителната отстъпка от цели 30 % от цената, която ще заплати, ако използва Еконт.