Авточасти за RENAULT

  Авточасти / RENAULT

Авточасти за Renault

Факти за марката

Renault (https://group.renault.com) е френска автомобилна компания, която произвежда стилни и качествени автомобили, камиони, трактори, автобуси и друга специализирана техника.

Компанията е създадена от братята Рено (Луи, Марсел и Фернан Рено) на 25 февруари 1899 г., и по-точно на Луи Рено, който бил гениален конструктор и изобретил скоростна кутия, която поставил на De Dion-Bouton. Веднага след това братята Рено започнали малко серийно производство на автомобили, които за кратко време станали популярни на френския пазар.

Марсел по-късно намира смъртта си в автомобилно състезание, а Фернан напуска бизнеса  по здравословни причини. Официално лого на Renault става символът на диамант през 1925 г., когато за първи път е представен на модела 40CV. Той поставя няколко рекорда по дължина на пробега и икономичност, и става победител в рали “Монте Карло”.

Луи Рено е арестуван за сътрудничество с нацистите и хвърлен в затвора през 1944г., където умира на 24 октомври. Въпреки че Луи го няма марката Renault се запазва при автомобилите. Генерал Шарл де Гол решава да национализира компанията и така името ѝ се променя на „Régie Nationale des Usines Renault" (Национално управление на заводите Renault). В заводите на Renault работят 126 584 служители към 2005г.

През 1905 г. Renault вече е много популярна автомобилна компания, която произвежда автомобили и автобуси по държавна поръчка.

След Втората Световна Война, френската компания е национализирана и името ѝ се променя на „Régie Nationale des Usines Renault".

Днес Renault Group е собственик на автомобилните компании Samsung Motors и Dacia и притежава акции на Nissan.

 

Топ автомобили Renault

 • Renault Lodgy
 • 2019 Renault Duster
 • Renault KWID
 • Renault Pulse
 • Renault Koleos
 • Renault Captur
 • Renault Zoe
 • Renault KWID EV
 • Renault Arkana
 • Renault Kwid MPV
 • Renault Fluence
 • Renault Scenic
 • Renault Kangoo
 • Renault Samsung SM3

Предимства

Отлично съотношение между цена и качество, удобни и лесни за управление.

Недостатъци

Недостатъци при изработката на детайлите и авточастите за Рено.

Най-търсени резервни части

Масло, маслен филтър, въздушен филтър, горивен филтър, спирачни накладки, спирачни дискове, ангренажен ремък комплект , пистов ремък, обтегач на пистовия ремък, чистачки, съединител и маховик, амортисьори, пружини, носачи, шарнири, кормилни накрайници, биелетки, тампони на носачите, дебитомер, EGR клапан, ламбда сонда, дроселова клапа.

Ако търсите оригинални авточасти за Renault, ще ги откриете на страниците на онлайн магазин Nas Auto.

КОЛКО БЪРЗО СЕ ДОСТАВЯТ АВТОЧАСТИТЕ ?

При завършване на желаната от вас поръчка, доставката се осъществява на следващият работен ден. Възможна е и директна доставка в същия ден, стига само да я заявите преди 16:00 часа и съответно частта да бъде с потвърдена наличност.

КАКВИ СА ГАРАНЦИИТЕ НА АВТОЧАСТИТЕ ?

Най-добрата гаранция е винаги новото и ето защо в NasAuto всеки един наш компонент е чисто нов и неупотребяван. Обикновено гаранционните срокове варират в зависимост от вида на частта. За повече информация се свържете с нашият екип посредством предоставените връзки.

КАК ДА СЕ АБОНИРАМ ДА ПОЛУЧАВАМ ИМЕЙЛ, КОГАТО ПРАВИТЕ ПРОМОЦИИ ?

При регистрация в нашият сайт вие ще разполагате с възможността да активирате директни съобщения относно актуални промоции. Те ще се изпращат автоматично към предоставеният от вас имейл адрес.

КАКВА Е ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА НА АВТОЧАСТИ ?

В зависимост от доставчикът на който ще се доверите цената е относителна. Но едно определено е сигурно и то е, че всеки клиент на NasAuto получава забележителната отстъпка от цели 30 % от цената, която ще заплати, ако използва Еконт.