Авточасти за PORSCHE

    Авточасти / PORSCHE

Авточасти за Porsche

 

Факти за марката

Порше (https://www.porsche.com) е немска автомобилна компания, която е символ за лукс, високо качество и уникален дизайн. Автомобилите им са от  най-високия ценови и стилов клас в света. Мотото на марката е „Няма заместител“.

Производствените заводи  на фирмата-производител се намират в град Щутгарт, провинция Баден-Вюртемберг, Германия. В „Porsche работят 24 481 служители по данни от 2015 г. Автомобилният стил на „Porsche“ е неповторим и е символ  на неподражаемост, изисканост и пъргавина. Рекламно лице на „Porsche“ е руската тенесистка Мария Шарапова.

Фирмата производител заедно с търговската марка са основани от Фердинанд Порше през 1931 г. От 1 август 2012 г. те са част от групата на Volkswagen“ АД.

През май 2006 г. след проведено проучване Porsche е наградено с престижното звание „Най-престижна марка автомобили“. Анкетирани са повече от 500 домакинства с минимален годишен приход $ 200 000 и състояние възлизащо на поне $ 720 000

Компанията е създадена от Фердинанд Порше през 1931 г. и още с първия автомобил, който излиза в продажба под марката Порше компанията застава сред лидерите в производството на автомобили от най-висок ценови клас.

Моделите на немския производител впечатляват с невероятни форми, сила, класа и големи мощности.

Порше е една от малкото автомобилни компании, които никога не са имали финансови затруднения и дори и днес, в условията на нестабилна световна икономика е сред най-печелившите компании производителки на луксозни спортни автомобили.

От 2012 г. Porsche е част от Volkswagen Group.

 

 

Топ модели Porsche

  • 2006 Porsche Carrera GT
  • 2008 Porsche Cayenne Turbo S
  • 2010 911 GT3 R Hybrid
  • 2011 911 GT2 RS
  • 2013 Porsche Panamera GTS
  • 2014 Porsche Macan Turbo.
  • 2015 Porsche 918 Spyder
  • 2016 Porsche Cayman GT4

Предимства

Porsche e комбинация от здравина, лукс и комфорт на едно място.

Недостатъци

Автомобилите на марката са с висока цена и разхода на гориво е висок.

Най-търсени резервни части

Масло, маслен филтър, въздушен филтър, горивен филтър, спирачни накладки, спирачни дискове, ангренажен ремък комплект , пистов ремък, обтегач на пистовия ремък, чистачки, съединител и маховик, амортисьори, пружини, носачи, шарнири, кормилни накрайници, биелетки, тампони на носачите, дебитомер, EGR клапан, ламбда сонда, дроселова клапа.

Ако търсите оригинални авточасти за Porsche, ще ги откриете на страниците на онлайн магазин Nas Auto

КОЛКО БЪРЗО СЕ ДОСТАВЯТ АВТОЧАСТИТЕ ?

При завършване на желаната от вас поръчка, доставката се осъществява на следващият работен ден. Възможна е и директна доставка в същия ден, стига само да я заявите преди 16:00 часа и съответно частта да бъде с потвърдена наличност.

КАКВИ СА ГАРАНЦИИТЕ НА АВТОЧАСТИТЕ ?

Най-добрата гаранция е винаги новото и ето защо в NasAuto всеки един наш компонент е чисто нов и неупотребяван. Обикновено гаранционните срокове варират в зависимост от вида на частта. За повече информация се свържете с нашият екип посредством предоставените връзки.

КАК ДА СЕ АБОНИРАМ ДА ПОЛУЧАВАМ ИМЕЙЛ, КОГАТО ПРАВИТЕ ПРОМОЦИИ ?

При регистрация в нашият сайт вие ще разполагате с възможността да активирате директни съобщения относно актуални промоции. Те ще се изпращат автоматично към предоставеният от вас имейл адрес.

КАКВА Е ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА НА АВТОЧАСТИ ?

В зависимост от доставчикът на който ще се доверите цената е относителна. Но едно определено е сигурно и то е, че всеки клиент на NasAuto получава забележителната отстъпка от цели 30 % от цената, която ще заплати, ако използва Еконт.