Авточасти за PORSCHE

    Авточасти / PORSCHE

Авточасти за Porsche

 

Факти за марката

Порше (https://www.porsche.com) е немска автомобилна компания, която е символ за лукс, високо качество и уникален дизайн. Автомобилите им са от  най-високия ценови и стилов клас в света. Мотото на марката е „Няма заместител“.

Производствените заводи  на фирмата-производител се намират в град Щутгарт, провинция Баден-Вюртемберг, Германия. В „Porsche работят 24 481 служители по данни от 2015 г. Автомобилният стил на „Porsche“ е неповторим и е символ  на неподражаемост, изисканост и пъргавина. Рекламно лице на „Porsche“ е руската тенесистка Мария Шарапова.

Фирмата производител заедно с търговската марка са основани от Фердинанд Порше през 1931 г. От 1 август 2012 г. те са част от групата на Volkswagen“ АД.

През май 2006 г. след проведено проучване Porsche е наградено с престижното звание „Най-престижна марка автомобили“. Анкетирани са повече от 500 домакинства с минимален годишен приход $ 200 000 и състояние възлизащо на поне $ 720 000

Компанията е създадена от Фердинанд Порше през 1931 г. и още с първия автомобил, който излиза в продажба под марката Порше компанията застава сред лидерите в производството на автомобили от най-висок ценови клас.

Моделите на немския производител впечатляват с невероятни форми, сила, класа и големи мощности.

Порше е една от малкото автомобилни компании, които никога не са имали финансови затруднения и дори и днес, в условията на нестабилна световна икономика е сред най-печелившите компании производителки на луксозни спортни автомобили.

От 2012 г. Porsche е част от Volkswagen Group.

 

 

Топ модели Porsche

  • 2006 Porsche Carrera GT
  • 2008 Porsche Cayenne Turbo S
  • 2010 911 GT3 R Hybrid
  • 2011 911 GT2 RS
  • 2013 Porsche Panamera GTS
  • 2014 Porsche Macan Turbo.
  • 2015 Porsche 918 Spyder
  • 2016 Porsche Cayman GT4

Предимства

Porsche e комбинация от здравина, лукс и комфорт на едно място.

Недостатъци

Автомобилите на марката са с висока цена и разхода на гориво е висок.

Най-търсени резервни части

Масло, маслен филтър, въздушен филтър, горивен филтър, спирачни накладки, спирачни дискове, ангренажен ремък комплект , пистов ремък, обтегач на пистовия ремък, чистачки, съединител и маховик, амортисьори, пружини, носачи, шарнири, кормилни накрайници, биелетки, тампони на носачите, дебитомер, EGR клапан, ламбда сонда, дроселова клапа.

Ако търсите оригинални авточасти за Porsche, ще ги откриете на страниците на онлайн магазин Nas Auto