Авточасти за PEUGEOT

    Авточасти / PEUGEOT

Авточасти за Peugeot

Пежо (http://www.peugeot.com) е френска автомобилна компания, част от семейството на PSA Peugeot - Citroen. „Пежо“ (фр. Peugeot) е част от ПСА Пежо-Ситроен. Корените на Пежо водят своето начало още от производството на велосипеди в края на XIX век. Главната квартира на марката се намира в Париж на авеню „De la Grande Armée“.

Този световноизвестен френски производител на автомобили води началото си  от производството на велосипеди в края на XIX век. Главната квартира на марката се разполага в Париж на авеню „De la Grande Armée“.

През 1885 Арманд Пежо основава фабрика за велосипеди. Той пуска първите парни триколки на Световното изложение в Париж през 1889г. Това прави Пежо един от пионерите при автомобилите. Това е и моментът когато Пежо изоставя парата за сметка на петрола

Историята на Peugeot започва с Арманд Пежо, който през 1889 г. e създал първия си автомобил, който се задвижвал с парен двигател.

През 1910 двете фирми се обединяват под името Société Anonyme des Automobiles et Cycles Peugeot (Анонимна корпорация на автомобили и велосипеди Пежо). Така семейство Пежо атакуват новия пазар за автомобили.

През първите десетилетия на XX век, компанията на фамилия Пежо вече създава и състезателни, и градски автомобили.

Днес няма държава, в която автомобилите с марката Peugeot да не са познати и обичани.

През годините френските автомобили са печелили четири пъти наградата за най-добър европейски автомобил и автомобилният гигант с право заема мястото си сред лидерите в производството на надеждни, комфортни и качествени автомобили на прилични цени.

Топ модели Пежо

  • Peugeot 205 T16.
  • Peugeot 205 GTi.
  • Peugeot 106 Rallye.
  • Peugeot 306 Rallye.
  • Peugeot 208 GTi by Peugeot Sport.
  • Peugeot RCZ R.
  • Peugeot 309 GTi.
  • Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport.

Предимства

Peugeot са здрави и издръжливи автомобили.

 

Недостатъци

Двигателите HDI на марката често имат проблеми с дюзите поради качеството на горивата в България.

 

Най-търсени резервни части

Масло, маслен филтър, въздушен филтър, горивен филтър, спирачни накладки, спирачни дискове, ангренажен ремък комплект , пистов ремък, обтегач на пистовия ремък, чистачки, съединител и маховик, амортисьори, пружини, носачи, шарнири, кормилни накрайници, биелетки, тампони на носачите, дебитомер, EGR клапан, ламбда сонда, дроселова клапа.

Ако търсите оригинални авточасти за Peugeot, ще ги откриете на страниците на онлайн магазин Nas Auto

КОЛКО БЪРЗО СЕ ДОСТАВЯТ АВТОЧАСТИТЕ ?

При завършване на желаната от вас поръчка, доставката се осъществява на следващият работен ден. Възможна е и директна доставка в същия ден, стига само да я заявите преди 16:00 часа и съответно частта да бъде с потвърдена наличност.

КАКВИ СА ГАРАНЦИИТЕ НА АВТОЧАСТИТЕ ?

Най-добрата гаранция е винаги новото и ето защо в NasAuto всеки един наш компонент е чисто нов и неупотребяван. Обикновено гаранционните срокове варират в зависимост от вида на частта. За повече информация се свържете с нашият екип посредством предоставените връзки.

КАК ДА СЕ АБОНИРАМ ДА ПОЛУЧАВАМ ИМЕЙЛ, КОГАТО ПРАВИТЕ ПРОМОЦИИ ?

При регистрация в нашият сайт вие ще разполагате с възможността да активирате директни съобщения относно актуални промоции. Те ще се изпращат автоматично към предоставеният от вас имейл адрес.

КАКВА Е ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА НА АВТОЧАСТИ ?

В зависимост от доставчикът на който ще се доверите цената е относителна. Но едно определено е сигурно и то е, че всеки клиент на NasAuto получава забележителната отстъпка от цели 30 % от цената, която ще заплати, ако използва Еконт.