Авточасти за LEXUS

    Авточасти / LEXUS

Авточасти за LEXUS

Факти за марката

LEXUS (https://discoverlexus.com) е компания, която има малко по-различна история. За разлика от познатите ни автомобилни компании, които имат дългогодишни традиици в производството на автомобили, LEXUS е създадена едва през 1989 г., коета я прави сравнително нова компания.

Корпорация „Тойота Мотор“ (на английски: Toyota Motor Corporation или само Тойота) е най-голямата автомобилна корпорация в Япония. Намира се в град Тойота, префектура Айчи.

Тойота е главен член на Тойота Груп. Логото на компанията е стилизирана тъкачна совалка поради факта, че в началото компанията е правела тъкачни станове.

Тойота създава марка едноименни автомобили, както и марките Дайхатсу, Хино и Лексус. Около 40% от автомобилите се сглобяват в Япония. В световен мащаб фирмата има около 325 000 работници в общо 50 завода.

Компанията е част от японския автомобилен гигант Тойота и е създадена, за да отговори на другите две японски компании - Ходна и Нисан, които заливали американския пазар с новите си марки Акура и Инфинити.

За първи път автомобили с марката LEXUS се появяват на изложение в Детройт и веднага намират свои клиенти. След този небивал фурор на американския пазар компанията бързо набира скорост и през 1993 г. излиза атрактивния модел LEXUS GS, а японската компания се нарежда сред утвърдените производители на луксозни автомобили.

Тойота е продала 400 хил. хибридни автомобила в Европа към януари 2012 г.

Хибридните автомобили на Тойота са известни и със своето участие в различни състезания. Славят се с постигнатите  на тези състезания успехи и нисък разход. Тойота участва с хибриден Yaris в WRC и с хибридни спортни автомобили в WEC, а също и в голямата надпревара 24 часа на Льо Ман.

 

Последният голям успех на Тойота в моторспорта е двойната победа на 24 часа на Льо Ман през 2018 г. с екип на Toyota GAZOO Racing в състав Фернандо Алонсо, Казуки Накаджима и Себастиен Буеми в победнияхибриден автомобил TS050 с #8 и Майк Конуей, Камуи Кобаяши и Хосе Мария Лопес в хибриден автомобил TS050 с #7, класиран на втора позиция

Топ модели Lexus

  • Lexus CT 200H
  • Lexus GS 450h
  • Lexus RX

Предимства

Луксозни автомобили произведени с високо качество.

Недостатъци

Колите от марката имат скъпа поддръжка и резервните авточасти им се намират трудно.

Най-търсени резервни части

Масло, маслен филтър, въздушен филтър, горивен филтър, спирачни накладки, спирачни дискове, ангренажен ремък комплект , пистов ремък, обтегач на пистовия ремък, чистачки, съединител и маховик, амортисьори, пружини, носачи, шарнири, кормилни накрайници, биелетки, тампони на носачите, дебитомер, EGR клапан, ламбда сонда, дроселова клапа.

Ако търсите оригинални авточасти за LEXUS, ще ги откриете на страниците на онлайн магазин Nas Auto.

КОЛКО БЪРЗО СЕ ДОСТАВЯТ АВТОЧАСТИТЕ ?

При завършване на желаната от вас поръчка, доставката се осъществява на следващият работен ден. Възможна е и директна доставка в същия ден, стига само да я заявите преди 16:00 часа и съответно частта да бъде с потвърдена наличност.

КАКВИ СА ГАРАНЦИИТЕ НА АВТОЧАСТИТЕ ?

Най-добрата гаранция е винаги новото и ето защо в NasAuto всеки един наш компонент е чисто нов и неупотребяван. Обикновено гаранционните срокове варират в зависимост от вида на частта. За повече информация се свържете с нашият екип посредством предоставените връзки.

КАК ДА СЕ АБОНИРАМ ДА ПОЛУЧАВАМ ИМЕЙЛ, КОГАТО ПРАВИТЕ ПРОМОЦИИ ?

При регистрация в нашият сайт вие ще разполагате с възможността да активирате директни съобщения относно актуални промоции. Те ще се изпращат автоматично към предоставеният от вас имейл адрес.

КАКВА Е ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА НА АВТОЧАСТИ ?

В зависимост от доставчикът на който ще се доверите цената е относителна. Но едно определено е сигурно и то е, че всеки клиент на NasAuto получава забележителната отстъпка от цели 30 % от цената, която ще заплати, ако използва Еконт.