Авточасти за LAND-ROVER

    Авточасти / LAND-ROVER

Авточасти за Land Rover

Факти за марката

Тази британска марка не спира да се развива успешно на автомобилния пазар още от 1970г. след като е представен първия Range Rover.

Когато след военна Великобритания има силна нужда от производствени ресурси и поръчки правителството на Н.В. крал Джордж VІ с премиер Клемънт Атли дава ултиматумът “Експорт или смърт” .Тогава компанията Rover получава от правителството малка  квота от стомана и разрешение да започне производството на цивилни автомобили.

За тази цел на марката са дадени заводите в Солихъл, които до този момент създават  двигатели за самолети и танкове. Поради факта, че територията на завода е огромна, Ровър могат да постигнат ограничено производство на довоенни модели, които въпреки високото си качество са със висока цена за дадения период.

През този период компанията Ровър се ръководи  от братята Спенсър и Морис Уилкс. Те вземат решението да покажат на пазара един нов автомобил. Той трябва да е  евтин и да има лесно обслужване. Главно условие при производството  на новия автомобил е било в него да се употребят колкото се може по-малко листове стомана, тъй като правителството е налагало  квота върху този метал по това време.

Морис Уилкс е човекът, който се заема с разработването на тази идея.  Основа на проекта представлява тогавашния Willis Jeep. Тогава Морис Уилкс заема длъжността  главен конструктор на завода. След възникване на повреда в неговия Jeep идва и идеята заводът да стартира производството на така наречения “Работен кон за фермера”, по думите на самия Морис Уилкс.

Топ модели Land Rover

  • Land Rover Discovery Sport
  • Land Rover Range Rover Evoque
  • Land Rover Range Rover Velar
  • Land Rover Discovery
  • Land Rover Range Rover Sport
  • Land Rover Range Rover

Предимства

Здрави автомобили. Джиповете на марката се славят като най-надежните и почти не се налага смяна с резервни авточасти за Land Rover.

Недостатъци

Висок разход на гориво и скъпа поддръжка.

Най-търсени резервни части

Масло, маслен филтър, въздушен филтър, горивен филтър, спирачни накладки, спирачни дискове, ангренажен ремък комплект , пистов ремък, обтегач на пистовия ремък, чистачки, съединител и маховик, амортисьори, пружини, носачи, шарнири, кормилни накрайници, биелетки, тампони на носачите, дебитомер, EGR клапан, ламбда сонда, дроселова клапа.

Ако търсите оригинални авточасти за Land Rover, ще ги откриете на страниците на онлайн магазин Nas Auto.

КОЛКО БЪРЗО СЕ ДОСТАВЯТ АВТОЧАСТИТЕ ?

При завършване на желаната от вас поръчка, доставката се осъществява на следващият работен ден. Възможна е и директна доставка в същия ден, стига само да я заявите преди 16:00 часа и съответно частта да бъде с потвърдена наличност.

КАКВИ СА ГАРАНЦИИТЕ НА АВТОЧАСТИТЕ ?

Най-добрата гаранция е винаги новото и ето защо в NasAuto всеки един наш компонент е чисто нов и неупотребяван. Обикновено гаранционните срокове варират в зависимост от вида на частта. За повече информация се свържете с нашият екип посредством предоставените връзки.

КАК ДА СЕ АБОНИРАМ ДА ПОЛУЧАВАМ ИМЕЙЛ, КОГАТО ПРАВИТЕ ПРОМОЦИИ ?

При регистрация в нашият сайт вие ще разполагате с възможността да активирате директни съобщения относно актуални промоции. Те ще се изпращат автоматично към предоставеният от вас имейл адрес.

КАКВА Е ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА НА АВТОЧАСТИ ?

В зависимост от доставчикът на който ще се доверите цената е относителна. Но едно определено е сигурно и то е, че всеки клиент на NasAuto получава забележителната отстъпка от цели 30 % от цената, която ще заплати, ако използва Еконт.