Авточасти за LANCIA

    Авточасти / LANCIA

Авточасти за Lancia

 

Факти за марката

Lancia Automobiles - Ланча Отомобайлс S.p.A. (произнася се Ланча) е италианска компания, която в момента е дъщерна на Fiat Chrysler Automobiles (FCA Italy). Специализирана е в производството на леки автомобили, товарни автомобили, автобуси, тролейбуси и военна техника. Създадена  е през 1906 г. от автомобилния състезател Винченцо Ланча. През 1969 г. се включва във FIAT Group, наречена по-късно Fiat Chrysler Automobiles. В България марката е известна и с грешното произношение „Ланчия“.

Създателят на марката Винченцо Ланча е роден на 24 август 1881 във Фобело, Италия. Баща му натоява Винченцо да се фокусира върху хуманитарните науки и да следва за адвокат, но Винченцо има друга мечта. Когато е ученик се запознава семейството с братята Баниста и Джовани Чейрано. Благодарение на това познанство той започва да трупа опит в областта на механиката и да предлага свои идеи и проекти в тази сфера.

Ланча има дългогодишна история в производството на автомобили и има впечатляващопредставяне в Световният рали шампионат със спечелването на общо 10 световни титли. Марката символизира  елегантен дизайн и модерни технологии.

Също така Lancia може да се опише като марка, създаваща автомобили с  комбинация от луксозен интериор и спортен дух. Съвременните  модели коли на компанията се смятат за една  по-луксозна алтернатива на моделите в гамата на FIAT, върху чийто дизяйн се базират.

Една от запазените марки на фирмата е използването на букви от гръцката азбука, с които те дават имена на своите модели.

Главен изпълнителен директор (CEO) на Ланча е Оливие Франсоа в периода от  2004 до 2007 г., Саад Чехаб до 2013 г., и Антонелла Бруно  от 2013 г. досега .

 

Топ модели Lancia

 

  • 1983 to 1986 Lancia LC2
  • 1938 Lancia Aprilia Sport Zagato
  • 1958 Lancia Flaminia Sport Zagato
  • 1954 Lancia D50
  • 1965 Lancia Fulvia Coupe
  • 1974 Lancia Stratos
  • 1969 Lancia Flavia 2000 Coupe
  • 1980 Lancia Delta Integrale

 

Предимства

Колите от тази марка са с ниска цена и са доста икономични

 

Недостатъци

Не са лесни за ремонтиране с резервни авточасти.

 

Най-търсени резервни части

 

Масло, маслен филтър, въздушен филтър, горивен филтър, спирачни накладки, спирачни дискове, ангренажен ремък комплект , пистов ремък, обтегач на пистовия ремък, чистачки, съединител и маховик, амортисьори, пружини, носачи, шарнири, кормилни накрайници, биелетки, тампони на носачите, дебитомер, EGR клапан, ламбда сонда, дроселова клапа.

Ако търсите оригинални авточасти за Lancia , ще ги откриете на страниците на онлайн магазин Nas Auto.

КОЛКО БЪРЗО СЕ ДОСТАВЯТ АВТОЧАСТИТЕ ?

При завършване на желаната от вас поръчка, доставката се осъществява на следващият работен ден. Възможна е и директна доставка в същия ден, стига само да я заявите преди 16:00 часа и съответно частта да бъде с потвърдена наличност.

КАКВИ СА ГАРАНЦИИТЕ НА АВТОЧАСТИТЕ ?

Най-добрата гаранция е винаги новото и ето защо в NasAuto всеки един наш компонент е чисто нов и неупотребяван. Обикновено гаранционните срокове варират в зависимост от вида на частта. За повече информация се свържете с нашият екип посредством предоставените връзки.

КАК ДА СЕ АБОНИРАМ ДА ПОЛУЧАВАМ ИМЕЙЛ, КОГАТО ПРАВИТЕ ПРОМОЦИИ ?

При регистрация в нашият сайт вие ще разполагате с възможността да активирате директни съобщения относно актуални промоции. Те ще се изпращат автоматично към предоставеният от вас имейл адрес.

КАКВА Е ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА НА АВТОЧАСТИ ?

В зависимост от доставчикът на който ще се доверите цената е относителна. Но едно определено е сигурно и то е, че всеки клиент на NasAuto получава забележителната отстъпка от цели 30 % от цената, която ще заплати, ако използва Еконт.