Авточасти за KIA

    Авточасти / KIA

Авточасти за KIA

KIA (http://www.kia.com) в корейска автомобилна компания. Основана е през 1944 г. с основен предмет на дейност производство на велосипеди. През 60-те години на миналия век Kia Motors Corporation се ориентира към производството на камиони и леки автомобили.

Kia Motors Corporation (произнася се Киа мотърс корпорейшън;, често стилизирано като KIΛ)  автомобилостроителна компания в Южна Корея. Тя е  вторият автопроизводител в Южна Корея и седми в света, която е основана през декември 1944 г. Става част от групата компании Hyundai Motor Group.

През 2016 г. в целия свят са продадени 3 007 976 автомобила с марката KIA. Официалното мото на компанията е „The Power to Surprise“ („Изкуството да изненадваш“). Китайско-корейските знаци в названието KIA се превеждат например като „Да излезем от Азия“ или „От Азия – към света“.

 В периода между 1981 и 1985 г. компанията преустановява своята дейност, но през 1986 г. я стартира отново. Отпърво започва работа съвместно с друга автомобилна компания, но след това започва самостоятелно производство на автомобили с марката KIA. Едни от най-успешните модели коли на KIA е „Tiger Nose“, който бива добре приет в Европа и в САЩ. Уникалния дизайн на автомобилите с марката KIA, както както и тяхната надеждност ги поставят на осмо място по продажби в Америка.

Компанията има пет автозавода в Южна Корея, сред които е най-големият в света автомонтажен завод в Улсан. Има също така заводи в Турция, Северна Америка, Китай, Индия и други.

През декември 2006 г. автомобилният завод в Словакия (в Жилина) (Kia Motors Slovakia“)  стартира дейност. През 2009 г. в експлоатация е пуснат  завод в Уест Пойнт, Джорджия, който е с производствен капацитет 300 000 автомобила годишно.

Топ модели KIA

  • Kia Forte compact (K3)
  • Kia Soul crossover
  • Kia Optima midsize sedan
  • Kia Sorento midsize SUV
  • Kia Sportage small SUV
  • Kia Niro hybrid crossover
  • KIA Spectra
  • KIA Sephia

Предимства

Започват да произвеждат все по-качествени автомобили на ниска цена.

Недостатъци

Някой от авточастите за Киа се намират трудно защото са само оригинални и представителствата ги нямат налични.

Най-търсени резервни части

Масло, маслен филтър, въздушен филтър, горивен филтър, спирачни накладки, спирачни дискове, ангренажен ремък комплект , пистов ремък, обтегач на пистовия ремък, чистачки, съединител и маховик, амортисьори, пружини, носачи, шарнири, кормилни накрайници, биелетки, тампони на носачите, дебитомер, EGR клапан, ламбда сонда, дроселова клапа.

Ако търсите оригинални авточасти за KIA, ще ги откриете на страниците на онлайн магазин Nas Auto

КОЛКО БЪРЗО СЕ ДОСТАВЯТ АВТОЧАСТИТЕ ?

При завършване на желаната от вас поръчка, доставката се осъществява на следващият работен ден. Възможна е и директна доставка в същия ден, стига само да я заявите преди 16:00 часа и съответно частта да бъде с потвърдена наличност.

КАКВИ СА ГАРАНЦИИТЕ НА АВТОЧАСТИТЕ ?

Най-добрата гаранция е винаги новото и ето защо в NasAuto всеки един наш компонент е чисто нов и неупотребяван. Обикновено гаранционните срокове варират в зависимост от вида на частта. За повече информация се свържете с нашият екип посредством предоставените връзки.

КАК ДА СЕ АБОНИРАМ ДА ПОЛУЧАВАМ ИМЕЙЛ, КОГАТО ПРАВИТЕ ПРОМОЦИИ ?

При регистрация в нашият сайт вие ще разполагате с възможността да активирате директни съобщения относно актуални промоции. Те ще се изпращат автоматично към предоставеният от вас имейл адрес.

КАКВА Е ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА НА АВТОЧАСТИ ?

В зависимост от доставчикът на който ще се доверите цената е относителна. Но едно определено е сигурно и то е, че всеки клиент на NasAuto получава забележителната отстъпка от цели 30 % от цената, която ще заплати, ако използва Еконт.