Авточасти за JEEP

    Авточасти / JEEP

Авточасти за JEEP

От 1941 г. до днес автомобилите с марката JEEP (https://www.jeep.com) се свързват с изключително добри офроуд качества, иновтивни технологии и непрекъснато усъвършенстване.

Автомобилите с повишена проходимост, наречени джипове или SUV имат подобрена проходимост в сравнение с по-голямата част от леките автомобили . Предназначени са за движение по пътища с твърда настилка.

С марката JEEР, регистрирана през 1950 г. като международна марка днес всички хора по света свързват всички високопроходими автомобили. Днес моделите на JEEР се предлагат в повече от 120 страни по света, като общия брой на продажбите на автомобили с тази марка надхвърля 9 милиона годишно.

През цялата своя история JEEP са били сигурни, надеждни и предпочитани автомобили както за офроуд, така и за шофиране в градски условия.

Последните десетилетия JEEP е спират да изненадват с иновативни решения и да определят модата при високопроходимите автомобили и SUV.

Нивото на висока проходимост е различна в широки граници. Класическите джипове представляват извъншосейни автомобили с опция за движение през силно пресечен терен.

От 90-те години на XX век  доста се популяризират тези модели, запазващи комфорта на класическите пътнически леки автомобили, като в това число влизат кросоувър колите.  Те имат известни подобрения на проходимостта, като например пълноприводно задвижване и увеличен пътен просвет.

Автомобилите с марка Jeep са оборудвани с четири задвижващи колела (двойно предаване) за движение по асфалтов път или извън пътя (off-road). Някои модели са с капацитет на теглене също като на пикап и пространство за пътници като на миниван или на голям седан.

Не всички джипове са оборудвани с четири задвижващи колела, както и не всички автомобили с четири задвижващи колела влизат в категорията джипове.

Топ модели Jeep

  • Jeep Grand Cherokee
  • Jeep New Compass
  • Jeep Patriot.
  • Jeep Renegade
  • Jeep Wrangler
  • Jeep Wrangler JK
  • Jeep Wrangler JK Unlimited
  • Jeep Wrangler Unlimited

Предимства

Тези американски автомобили се характеризират със здравина. Повечето модели са оборудвани с много екстри.

Недостатъци

Автомобилите от марката са с висок разход на гориво.

Най-търсени резервни части

Масло, маслен филтър, въздушен филтър, горивен филтър, спирачни накладки, спирачни дискове, ангренажен ремък комплект , пистов ремък, обтегач на пистовия ремък, чистачки, съединител и маховик, амортисьори, пружини, носачи, шарнири, кормилни накрайници, биелетки, тампони на носачите, дебитомер, EGR клапан, ламбда сонда, дроселова клапа.

Ако търсите оригинални авточасти за JEEP, ще ги откриете на страниците на онлайн магазин Nas Auto.