Авточасти за JEEP

    Авточасти / JEEP

Авточасти за JEEP

От 1941 г. до днес автомобилите с марката JEEP (https://www.jeep.com) се свързват с изключително добри офроуд качества, иновтивни технологии и непрекъснато усъвършенстване.

Автомобилите с повишена проходимост, наречени джипове или SUV имат подобрена проходимост в сравнение с по-голямата част от леките автомобили . Предназначени са за движение по пътища с твърда настилка.

С марката JEEР, регистрирана през 1950 г. като международна марка днес всички хора по света свързват всички високопроходими автомобили. Днес моделите на JEEР се предлагат в повече от 120 страни по света, като общия брой на продажбите на автомобили с тази марка надхвърля 9 милиона годишно.

През цялата своя история JEEP са били сигурни, надеждни и предпочитани автомобили както за офроуд, така и за шофиране в градски условия.

Последните десетилетия JEEP е спират да изненадват с иновативни решения и да определят модата при високопроходимите автомобили и SUV.

Нивото на висока проходимост е различна в широки граници. Класическите джипове представляват извъншосейни автомобили с опция за движение през силно пресечен терен.

От 90-те години на XX век  доста се популяризират тези модели, запазващи комфорта на класическите пътнически леки автомобили, като в това число влизат кросоувър колите.  Те имат известни подобрения на проходимостта, като например пълноприводно задвижване и увеличен пътен просвет.

Автомобилите с марка Jeep са оборудвани с четири задвижващи колела (двойно предаване) за движение по асфалтов път или извън пътя (off-road). Някои модели са с капацитет на теглене също като на пикап и пространство за пътници като на миниван или на голям седан.

Не всички джипове са оборудвани с четири задвижващи колела, както и не всички автомобили с четири задвижващи колела влизат в категорията джипове.

Топ модели Jeep

  • Jeep Grand Cherokee
  • Jeep New Compass
  • Jeep Patriot.
  • Jeep Renegade
  • Jeep Wrangler
  • Jeep Wrangler JK
  • Jeep Wrangler JK Unlimited
  • Jeep Wrangler Unlimited

Предимства

Тези американски автомобили се характеризират със здравина. Повечето модели са оборудвани с много екстри.

Недостатъци

Автомобилите от марката са с висок разход на гориво.

Най-търсени резервни части

Масло, маслен филтър, въздушен филтър, горивен филтър, спирачни накладки, спирачни дискове, ангренажен ремък комплект , пистов ремък, обтегач на пистовия ремък, чистачки, съединител и маховик, амортисьори, пружини, носачи, шарнири, кормилни накрайници, биелетки, тампони на носачите, дебитомер, EGR клапан, ламбда сонда, дроселова клапа.

Ако търсите оригинални авточасти за JEEP, ще ги откриете на страниците на онлайн магазин Nas Auto.

КОЛКО БЪРЗО СЕ ДОСТАВЯТ АВТОЧАСТИТЕ ?

При завършване на желаната от вас поръчка, доставката се осъществява на следващият работен ден. Възможна е и директна доставка в същия ден, стига само да я заявите преди 16:00 часа и съответно частта да бъде с потвърдена наличност.

КАКВИ СА ГАРАНЦИИТЕ НА АВТОЧАСТИТЕ ?

Най-добрата гаранция е винаги новото и ето защо в NasAuto всеки един наш компонент е чисто нов и неупотребяван. Обикновено гаранционните срокове варират в зависимост от вида на частта. За повече информация се свържете с нашият екип посредством предоставените връзки.

КАК ДА СЕ АБОНИРАМ ДА ПОЛУЧАВАМ ИМЕЙЛ, КОГАТО ПРАВИТЕ ПРОМОЦИИ ?

При регистрация в нашият сайт вие ще разполагате с възможността да активирате директни съобщения относно актуални промоции. Те ще се изпращат автоматично към предоставеният от вас имейл адрес.

КАКВА Е ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА НА АВТОЧАСТИ ?

В зависимост от доставчикът на който ще се доверите цената е относителна. Но едно определено е сигурно и то е, че всеки клиент на NasAuto получава забележителната отстъпка от цели 30 % от цената, която ще заплати, ако използва Еконт.