Авточасти за JAGUAR

    Авточасти / JAGUAR

Авточасти за Jaguar

 

Факти за марката

Ягуар е авторитетна британска марка автомобили. На английски името е Jaguar (Джагуар). Марката до 2008 г. е дъщерна компания на концерна Форд Мотър Къмпани. От 2008 г. е притежание  на индийската компания Тата Груп.

Автомобилният производител води началото си от 20-те години на XX век. Тогава носи наименованието „Swallow Sidecar“ и прави кошове за мотоциклети. Тъй като тази дейност не носи големи доходи, производителят започва да произвежда комплектовка за автомобила модел„Austin 7“.

Когтао през 1927 г. компанията изпълнява голяма поръчка, Jaguar решава да разшири производствената си дейност  и започва да произвежда окомплектовки за „Fiat 509A“, „Morris Cowley“, „Wolseley Hornet“. Много скоро след компанията започва да създава проекти на свои собствени модели автомобили.

Моделите „Jaguar SS90“ и „Jaguar SS100“ си спечелват голяма популярност. Името им е дадено  от основателя на фирмата Уилям Лайънс. В средата на 20 век компанията получава името  „Jaguar“. Причината за това е, че инициалите на компанията-майка – „SSсе асоциирали с фашисткото военно формирование „ес-ес“ след Втората световна война.

През този период започва производството на „Jaguar Mk VII, с мощност на двигателя 190 конски сили.

 „Jaguar“ започва сътрудничество с британската компания Daimler Motor Company през 1950г. Тя се е специализирала в производството на  автомобили, близки по клас до „Jaguar“.

През 60-те години на 20-ти век „Jaguar“  извоюва успех на американския пазар с моделите „Jaguar XK150“ и „XK150 Roadster“, които са с обем на двигателя до 3,4 L. От началото на 60-те до края на 80-те години Jaguar пуска на пазара  модели на сравнително висока цена, но със изключително качество на изработка.

Топ модели Jaguar

  • Jaguar Mark 1 and Mark 2
  • Jaguar XK
  • SS Jaguar 100
  • Jaguar F-Type
  • Jaguar XJ-S
  • Jaguar XK120, XK140 and XK150
  • Jaguar XJR-15
  • Jaguar XKSS.

Предимства

Комфортни и здрави автомобили.

Недостатъци

Поддръжката им е скъпа. Почти всички части се предлагат само оригинални, освен резервните авточасти за Ягуар, които се препокриват с FORD.

Най-търсени резервни части

Масло, маслен филтър, въздушен филтър, горивен филтър, спирачни накладки, спирачни дискове, ангренажен ремък комплект , пистов ремък, обтегач на пистовия ремък, чистачки, съединител и маховик, амортисьори, пружини, носачи, шарнири, кормилни накрайници, биелетки, тампони на носачите, дебитомер, EGR клапан, ламбда сонда, дроселова клапа.

Ако търсите оригинални авточасти за Jaguar, ще ги откриете на страниците на онлайн магазин Nas Auto.

КОЛКО БЪРЗО СЕ ДОСТАВЯТ АВТОЧАСТИТЕ ?

При завършване на желаната от вас поръчка, доставката се осъществява на следващият работен ден. Възможна е и директна доставка в същия ден, стига само да я заявите преди 16:00 часа и съответно частта да бъде с потвърдена наличност.

КАКВИ СА ГАРАНЦИИТЕ НА АВТОЧАСТИТЕ ?

Най-добрата гаранция е винаги новото и ето защо в NasAuto всеки един наш компонент е чисто нов и неупотребяван. Обикновено гаранционните срокове варират в зависимост от вида на частта. За повече информация се свържете с нашият екип посредством предоставените връзки.

КАК ДА СЕ АБОНИРАМ ДА ПОЛУЧАВАМ ИМЕЙЛ, КОГАТО ПРАВИТЕ ПРОМОЦИИ ?

При регистрация в нашият сайт вие ще разполагате с възможността да активирате директни съобщения относно актуални промоции. Те ще се изпращат автоматично към предоставеният от вас имейл адрес.

КАКВА Е ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА НА АВТОЧАСТИ ?

В зависимост от доставчикът на който ще се доверите цената е относителна. Но едно определено е сигурно и то е, че всеки клиент на NasAuto получава забележителната отстъпка от цели 30 % от цената, която ще заплати, ако използва Еконт.