Авточасти за IVECO

  Авточасти / IVECO

Авточасти за Iveco

 

Факти за марката

Iveco (на български Ивеко) e италиански производител на транспортна техника чийто главно управление се намира в град Торино.Компанията е основана през 1975 г. след обединяване на 5 компании в 3 страни в Европа.  Iveco притежава международно призвание от своето основаване. Пет авторитетни  компании от три различни европейски страни - Италия, Франция и Германия през 1995г.  вземат решението да обединят сили в създаването на нова компания.

Компанията е основана  на 1 януари 1975 г. след обединението на товарните подразделения на компаниите Fiat в Италия, ОМ, Lancia, френската FIAT France SA, която произвежда товарни автомобили с марката Unic и Magirus в Германия. Автомобилната компанията използва първия дизелов двигател с директен инжекцион през 1980г.

През 1986 г. компанията основава джойнт-венчър заедно с товарното подразделение на Ford Motor Company. През 1985 г. Iveco получава италианската компания за тежкотоварни камиони Astra, а през 1990 г.  и 60% от испанската ENASA, която е специализирана в производството на автобуси и камиони с марката Pegaso. Iveco взема участие във формирането на Fiat Industrial през 2011г. Това е компания, занимаваща се с продажбите, обслужването и представянето на продукцията на компаниите Iveco, New Holland и FPT.

Заводи за двигатели на Iveco са „Sofim“ , разположен във Фоджа, който е основен завод на Iveco Motors за двигатели, „Comprensorio SPA“, Торино, който произвежда двигателите Vector (V), Tector-NEF (N) и FSC (F); „8000“, отново във Торино, произвежда двигатели и генератори от серията 8000. Iveco също има и завод в Преняна Миланезе, който прави промишлени и двигатели за кораби (S, N и C).

Топ модели Iveco

 • Iveco Bus
 • Heuliez Bus
 • Iveco Astra
 • Iveco Magirus
 • Zastava Trucks (46%)
 • Военни транспортни средства
 • Iveco China
 • Naveco (50%)
 • Saic-Iveco Hongyan

Предимства

 

Бусове и камионите на марката са на добри цени. Резервните части за Ивеко са на сравнително ниски цени.

Недостатъци

По отношение на здравината им може да се желае още.

Най-търсени резервни части

Масло, маслен филтър, въздушен филтър, горивен филтър, спирачни накладки, спирачни дискове, ангренажен ремък комплект, пистов ремък, обтегач на пистовия ремък, чистачки, съединител и маховик, амортисьори, пружини, носачи, шарнири, кормилни накрайници, биелетки, тампони на носачите, дебитомер, EGR клапан, ламбда сонда, дроселова клапа.

Ако търсите оригинални авточасти за Iveco, ще ги откриете на страниците на онлайн магазин Nas Auto.

КОЛКО БЪРЗО СЕ ДОСТАВЯТ АВТОЧАСТИТЕ ?

При завършване на желаната от вас поръчка, доставката се осъществява на следващият работен ден. Възможна е и директна доставка в същия ден, стига само да я заявите преди 16:00 часа и съответно частта да бъде с потвърдена наличност.

КАКВИ СА ГАРАНЦИИТЕ НА АВТОЧАСТИТЕ ?

Най-добрата гаранция е винаги новото и ето защо в NasAuto всеки един наш компонент е чисто нов и неупотребяван. Обикновено гаранционните срокове варират в зависимост от вида на частта. За повече информация се свържете с нашият екип посредством предоставените връзки.

КАК ДА СЕ АБОНИРАМ ДА ПОЛУЧАВАМ ИМЕЙЛ, КОГАТО ПРАВИТЕ ПРОМОЦИИ ?

При регистрация в нашият сайт вие ще разполагате с възможността да активирате директни съобщения относно актуални промоции. Те ще се изпращат автоматично към предоставеният от вас имейл адрес.

КАКВА Е ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА НА АВТОЧАСТИ ?

В зависимост от доставчикът на който ще се доверите цената е относителна. Но едно определено е сигурно и то е, че всеки клиент на NasAuto получава забележителната отстъпка от цели 30 % от цената, която ще заплати, ако използва Еконт.