Авточасти за HYUNDAI

  Авточасти / HYUNDAI

Авточасти за HYUNDAI

HYUNDAI (http://www.hyundaigroup.com) е южнокорейски производител на автомобили със седалище Сеул. Това е най-голяма автомобилна компания в Южна Корея и четвъртата по големина в света.

Историята на автомобилната компания започва през 1967 г., когато основателят на Hyundai Construction Co., Ltd - Chung Zhu Yong (Чан Чжу Юн), решава да разшири дейността на компанията си и да започне производството на автомобили. Така на бял свят се появява Hyundai Motor Company, която за кратко време се превръща в една от водещите в световен мащаб компании за производство на автомобили.

Създателят на Hyundai  Чан Чжу Юн Умира през 2001 г., като към този момент състоянието му се оценява на 6.2 млрд. долара. След смъртта му компанията отива в ръцете на неговия син. Самият Чан Чжу напуска семейството си още когато е само на 16, за да работи.

Първо се прехранва с продажба на ориз, след това работи като товарач и автомеханик. Когато е вече на 30 години решава, че трябва да промени философията си, която тогава се фокусира само върху едно– да нахрани семейството си.

Точно поради тази причина през 1946 г. Чан Чжу създава първата си работилница за поправка на автомобили, която назовава Hyundai или „Новото време”. Една година по-късно фирмата става холдинг, след като се обединява със строителната компания Hyundai Civil Industries. В по-късен етап тя се превръща в Hyundai Construction.

Първоначално Hyundai Motor Company работи съвместно с Форд, но сътрудничеството им не продължава дълго. Все пак от съвместната им работа излизат три модела Cortina, Granada и Taurus.

Следват години на непрекъснат възход и на бял свят се появяват всеизвестните и много популярни в САЩ и Европа модели на HYUNDAI – Hyundai Pony, Sonata, Santa Fe и други.

HYUNDAI е една от най-бързо развиващите се компании през последните години.

Топ модели Hyundai

 • 2017 Hyundai Veloster
 • 2017 Hyundai Accent
 • 2017 Hyundai Azera
 • 2017 Hyundai Sonata Hybrid
 • 2017 Hyundai Ioniq
 • 2017 Hyundai Tucson
 • 2017 Hyundai Elantra
 • 2017 Hyundai Santa Fe
 • 2017 Hyundai Sonata
 • Hyundai Tiburon
 • The Tucson/ix35
 • Hyundai Accent
 • Hyundai Entourage
 • Hyundai Genesis
 • Hyundai Genesis Coupe
 • Hyundai Veracruz

Предимства

Марката започна да произвежда все по-качествени автомобили на ниска цена

Недостатъци

Някой от авточастите за Хюндай се намират трудно защото са само оригинални и представителствата ги нямат налични.

Най-търсени резервни части

Масло, маслен филтър, въздушен филтър, горивен филтър, спирачни накладки, спирачни дискове, ангренажен ремък комплект , пистов ремък, обтегач на пистовия ремък, чистачки, съединител и маховик, амортисьори, пружини, носачи, шарнири, кормилни накрайници, биелетки, тампони на носачите, дебитомер, EGR клапан, ламбда сонда, дроселова клапа.

Ако търсите оригинални авточасти за HYUNDAI, ще ги откриете на страниците на онлайн магазин Nas Auto

КОЛКО БЪРЗО СЕ ДОСТАВЯТ АВТОЧАСТИТЕ ?

При завършване на желаната от вас поръчка, доставката се осъществява на следващият работен ден. Възможна е и директна доставка в същия ден, стига само да я заявите преди 16:00 часа и съответно частта да бъде с потвърдена наличност.

КАКВИ СА ГАРАНЦИИТЕ НА АВТОЧАСТИТЕ ?

Най-добрата гаранция е винаги новото и ето защо в NasAuto всеки един наш компонент е чисто нов и неупотребяван. Обикновено гаранционните срокове варират в зависимост от вида на частта. За повече информация се свържете с нашият екип посредством предоставените връзки.

КАК ДА СЕ АБОНИРАМ ДА ПОЛУЧАВАМ ИМЕЙЛ, КОГАТО ПРАВИТЕ ПРОМОЦИИ ?

При регистрация в нашият сайт вие ще разполагате с възможността да активирате директни съобщения относно актуални промоции. Те ще се изпращат автоматично към предоставеният от вас имейл адрес.

КАКВА Е ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА НА АВТОЧАСТИ ?

В зависимост от доставчикът на който ще се доверите цената е относителна. Но едно определено е сигурно и то е, че всеки клиент на NasAuto получава забележителната отстъпка от цели 30 % от цената, която ще заплати, ако използва Еконт.