Авточасти за AUDI

  Авточасти / AUDI

Авточасти за AUDI

Audi AG („Ауди“) е автомобилен производител в Германия  със седалище в Инголщат, Бавария, Германия. Част е от Volkswagen Group (Volkswagen AG) от 1964 г. като  компанията  винаги е символизирала  качество, сигурност, комфорт и издръжливост.

Автомобилите Audi се произвеждат не само в заводите в Инголщат (37 400 служители), Некарзулм (15 163 служители), а също и в автомобилни заводи в Дьор (Унгария) (10 337 служители ) и Брюксел (Белгия) (2548 служители).

Коли с марката Audi се произвеждат също и в заводите Volkswagen в Братислава (Словакия) както и в Калуга (Русия). Те  си сътрудничат със заводите на „Шкода Ауто“ в Аурангабад (Махаращра, Индия) и със завода за седалки в Марторел (Испания). В Азия Audi се произвежда INDOMOBIL/Garuda Mataram Motor в Джакарта (Индонезия) и в Фошан и Чанчун (Китай).

Мотото на фирмата гласи „Vorsprung durch Technik“, което може да се преведе буквално като „Напредък (или предимство) чрез техника“.

Предимства

Резервните части за Audi са на сравнително достъпни цени и се предлага богато разнообразие от  различни производители на резервни части. Поддръжката на повечето модели от средния клас е лесна и евтина. Моделите на марката се характеризират с добра издръжливост , когато се управляват в условията в България.

Audi разполага с разнообразие от модели от висока, средна и компактна класа, от различни видове моторизация, цветове, лакове и множество специални оборудвания като и задвижване на четири колела или мултимедийни системи. Автомобилите от марката се отличават с привeтлив дизайн, издръжливост  и характерна предна едноредна решетка , а извитите форми също допринасят за високия фактор на разпознаваемост на марката. 

Недостатъци

При повечето модели от 1996 г. до 2010 г. шарнирите не се сменят, защото са капсуловани към носачите. Затова и се налага смяна на целите носачи, които са 8 на брой.

Топ модели Audi

 • Audi A3 convertible
 • Audi A6
 • Audi A8L 60 TDI
 • Audi Q3 35 TDI Quattro
 • Audi R8 V10
 • Audi A3 40TFSI
 • Audi A4 30TFSI
 • Audi TT. Audi TT 
 • Audi Q7

 

Най-търсени резервни части

Масло, маслен филтър, въздушен филтър, горивен филтър, спирачни накладки, спирачни дискове, ангренажен ремък комплект , пистов ремък, обтегач на пистовия ремък, чистачки, съединител и маховик, амортисьори, пружини, носачи, шарнири, кормилни накрайници, биелетки, тампони на носачите, дебитомер, EGR клапан, ламбда сонда, дроселова клапа.

Ако търсите оригинaлни авточасти за Audi, ще ги откриете на страниците на онлайн магазин Nas Auto

КОЛКО БЪРЗО СЕ ДОСТАВЯТ АВТОЧАСТИТЕ ?

При завършване на желаната от вас поръчка, доставката се осъществява на следващият работен ден. Възможна е и директна доставка в същия ден, стига само да я заявите преди 16:00 часа и съответно частта да бъде с потвърдена наличност.

КАКВИ СА ГАРАНЦИИТЕ НА АВТОЧАСТИТЕ ?

Най-добрата гаранция е винаги новото и ето защо в NasAuto всеки един наш компонент е чисто нов и неупотребяван. Обикновено гаранционните срокове варират в зависимост от вида на частта. За повече информация се свържете с нашият екип посредством предоставените връзки.

КАК ДА СЕ АБОНИРАМ ДА ПОЛУЧАВАМ ИМЕЙЛ, КОГАТО ПРАВИТЕ ПРОМОЦИИ ?

При регистрация в нашият сайт вие ще разполагате с възможността да активирате директни съобщения относно актуални промоции. Те ще се изпращат автоматично към предоставеният от вас имейл адрес.

КАКВА Е ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА НА АВТОЧАСТИ ?

В зависимост от доставчикът на който ще се доверите цената е относителна. Но едно определено е сигурно и то е, че всеки клиент на NasAuto получава забележителната отстъпка от цели 30 % от цената, която ще заплати, ако използва Еконт.