Спирачна помпа DELPHI LM80115

  Авточасти / Спирачна помпа

  Цена: 150.85 лв. 135.90 лв.
  Спирачна помпа
  Парт номерLM80115
  Производител DELPHI
  спирачна системаBosch
  диаметър на цилиндровото буталото 20,64 мм
  Доставчик NasAuto

  Алтернативни номера

  МаркаКаталожен номер
  BREMBOM61061
  BREMBOM61O61
  Спирачна помпа DELPHI LM80115 LM80115
  LM80115
  DELPHI
  Спирачна помпа LM80115
  DELPHI
  лв. 135.90 In stock
  Product description: спирачна системаBosch диаметър на цилиндровото буталото 20,64 мм