ремонтен комплект, спирачна помпа AUTOFREN SEINSA D1798

  Авточасти / ремонтен комплект, спирачна помпа

  Цена: 21.10 лв. 20.05 лв.
  ремонтен комплект, спирачна помпа
  Парт номерD1798
  Производител AUTOFREN SEINSA
  диаметър 22,2 мм
  Доставчик NasAuto

  ОЕ НОМЕРА

  МаркаКаталожен номер
  KIA0K20143440
  KIA0K2A149400
  KIA0K30A43400B

  Алтернативни номера

  МаркаКаталожен номер
  ERT200791
  FRENKIT122092
  ремонтен комплект, спирачна помпа AUTOFREN SEINSA D1798 D1798
  D1798
  AUTOFREN SEINSA
  ремонтен комплект, спирачна помпа D1798
  AUTOFREN SEINSA
  лв. 20.05 In stock
  Product description: диаметър 22,2 мм