Ремонтен к-кт за долна помпа за BMW

    Авточасти / Ремонтен к-кт за долна помпа / Ремонтен к-кт за долна помпа BMW

дължина 75 мм

ширина 60 мм

дебелина 12 мм

цвят черен

материал гума

тегло 0,03 kg

необходими бройки 1

дължина 75 мм

ширина 60 мм

дебелина 12 мм

цвят черен

материал гума

тегло 0,03 kg

необходими бройки 1

Детайли
гумичка педал, съединител BIRTH
-14%
BIRTH 4.34 лв. 3.73 лв.

Кат. No: 4496

3.73 лв. поръчай

тегло 30 g

страна на монтаж предна ос

Препоръчителна цена 4.34 лв.

Наща цена 3.73 лв.

Детайли
маркуч за съединителя ATE
-12%
ATE 95.50 лв. 84.51 лв.

Кат. No: 24.5905-0320.3

84.51 лв. поръчай

дължина 320 мм

външна резба 1 M10x1 мм

външна резба 2 M10x1 мм

размер на ключ 17/17

Препоръчителна цена 95.50 лв.

Наща цена 84.51 лв.

Детайли

Ремонтен к-кт за долна помпа за BMW

Ако търсите Ремонтен к-кт за долна помпа за BMW може да разгледате нашите предложения

БМВ  (BMW, съкратено  от Bayerische Motoren Werke AG, Баварски моторни заводи АД), е немска компания, чиято  дейност включва производство и продажба на моторни превозни средства (МПС), резервни части и аксесоари за МПС. Компанията също така произвежда  продукти на машиностроенето, както и свързани с тях услуги. БМВ АД представлява фирма-майка на концерна БМВ Груп, която е с пазарна ориентация към сектора „Автомобили“, „Мотоциклети“, „Финансови услуги“ и „Други дружества“.

БМВ Груп развива дейността си на международно ниво в повече от 150 страни. освен БМВ АД в БМВ Груп влизат всички дъщерни фирми, върху които БМВ АД може да има директно влияние като БМВ АД ръководи БМВ Груп.

BMW е основана от Карл Фридрих Рап през октомври 1913 г. в Мюнхен, като отпърво се занимава с производството на двигатели на самолети. През 1913 г. в северната част на Мюнхен Карл Рап и Густав Ото, син на Николаус Ото, основават две малки фирми за самолетни двигатели.

БМВ Груп е един от най-успешните компании за автомобили и мотоциклети в света. Тя е се нарежда също сред най-големите промишлени предприятия в Германия. Марките БМВ, Мини и Ролс-Ройс са трите най-успешни премиум марки в автомобилната индустрия. Фирмата също така осуществява изследователска и иновативна дейност на 13 локации в пет държави, произвежда продуктите си на 31 места в 14 държави. Фирмата предлага и финансови услуги и заема водещо място след доставчиците на премиум услуги за индивидуална мобилност.

BMW  взема активно участие в моторни спортове като Формула 1, Шампионата за туристически автомобили и други. Централното управление на компанията се намира в сградата Централата на БМВ в Мюнхен.

Компанията произвежда 2 359 756 автомобила от марките БМВ, Мини и Ролс-Ройс и 145 555 мотоциклета през 2016г. За тази година печалбата марката преди данъчно облагане е 9,665 млрд. евро -най-голяма в историята на BMW.

Изпълнителен директор на БМВ към 2016 г. е Харалд Крюгер.  

Най-търсени резервни части за BMW

Ремонтен к-кт за долна помпа, Вилка, Долна помпа на съединител, Горна помпа на съединител, Жило на съединителя, Ремонтен к-кт за горна помпа, Актуатор

Ако търсите оригинални Ремонтен к-кт за долна помпа за BMW, ще ги откриете на страниците на онлайн магазин Nas Auto

Можем да организираме експресна доставка за: София, Пловдив, Варна, Бургас, Варна, Плевен, Русе, Хасково, Стара Загора, Велико Търново и други градове на България.

Ремонтен к-кт за долна помпа за BMW предлагаме на различни производители като: