Радиатор за парно за PORSCHE

    Авточасти / Радиатор за парно / Радиатор за парно PORSCHE

Радиатор за парно за PORSCHE

Ако търсите Радиатор за парно за PORSCHE може да разгледате нашите предложения

Освен с климатична система, автомобилите са оборудвани и с отоплителна система, а най-важният елемент от тази система е радиаторчето за парно. Като конструкция и функции радиаторчето много прилича на радиатора на охладителната система на автомобила. Монтирано е в автомобила като част от отоплителната и вентилационната система на превозното средство.

Радиаторчето за парно се състои от ребра, през които минава гореща охладителна течност (антифриз). Едновременно с това, покрай ребрата на радиатора преминава студен въздух, подаван от вентилатора на автомобила. Преминавайки покрай ребрата, въздухът се загрява и бива подаван в купето чрез вентилационните отвори, а антифризът се охлажда.

Парното на автомобила е снабдено с регулируема клапа, благодарение на която топлия въздух, който радиаторчето отделя може да се смеси със студен въздух, за да се постигне желаната оптимална температура в купето на автомобила.

Въпреки, че радиаторчето за парно не е изложено на големи натоварвания и стресови условия на работа, продължителната експлоатация без добра поддръжка може да доведе до намаляване ефективността на работата му и оттам на отоплителната система на автомобила.

Най-търсени резервни части за PORSCHE

Радиатор за парно, Моторче за парно, Управляващ блок, Резистор

Ако търсите оригинални Радиатор за парно за PORSCHE, ще ги откриете на страниците на онлайн магазин Nas Auto

Можем да организираме експресна доставка за: София, Пловдив, Варна, Бургас, Варна, Плевен, Русе, Хасково, Стара Загора, Велико Търново и други градове на България.

Радиатор за парно за PORSCHE предлагаме на различни производители като: