Помпа за чистачки за TOYOTA

    Авточасти / Помпа за чистачки / Помпа за чистачки TOYOTA

вид на експлоатация електрически

електронапрежение 12 V

брой на полюсите 2

Препоръчителна цена 52.64 лв.

Наща цена 49.20 лв.

Детайли

Препоръчителна цена 96.26 лв.

Наща цена 81.82 лв.

Детайли

страна на монтаж отзад

тегло 0,120 kg

необходими бройки 1

Препоръчителна цена 111.38 лв.

Наща цена 93.56 лв.

Детайли

допълнителен артикул/допълнителна информация 2 за система измиване на стъкло

страна на монтаж отпред

тегло 0,120 kg

необходими бройки 1

Препоръчителна цена 111.38 лв.

Наща цена 93.56 лв.

Детайли

тегло 0,001 kg

необходими бройки 1

Препоръчителна цена 187.09 лв.

Наща цена 153.41 лв.

Детайли

Помпа за чистачки за TOYOTA

Ако търсите Помпа за чистачки за TOYOTA може да разгледате нашите предложения

 

Факти за марката

TOYOTA (https://toyota-global.com )е популярна марка японски автомобили, които се произвеждат от автомобилния гигант Toyota Motor Corporation.

Toyota е най-голямата автомобилна корпорация в Япония. Главният й офис се намира  в град Тойота, префектура Айчи. Тойота развива успешно финансови услуги и няколко други направления в различни промишлени отрасли.

Автомобилният прозводител е главен член на Тойота Груп. Официалното лого  на компанията е стилизирана тъкачна совалка и значението му се свързва, че в ранните си години компанията е произвеждала тъкачни станове.

Компанията е създадена през 1933 г., след като компанията - майка Toyoda Automatic Loom Works, която до тогава се е занимавала с производство на станове за тъкане взима решение да разкрие филиал, който да се занимава с производството на автомобили.

Новата автомобилна компания е наречена Тойота, на името на основателя си - Киитиро Тойод.

През 1935 г. Тойота пуска на пазара първите два модела с търговската марка TOYOTA, които имат огромен успех. Това дава възможност на младата компания за кратко време да се наложи като производител на сигурни и качествени автомобили.

През 1937 г. Toyota а се отделя от Toyoda Automatic Loom Works и се преименува на Toyota Motor Corporation.

Днес Тойота са сред най-продаваните марки автомобили не само в Япония, но и по света. Тойота създава марка едноименни автомобили, сред които са и марките Дайхатсу, Хино и Лексус. 40% от тези автомобили са поризевдени в Япония. В световен мащаб за автомобилния производител работят 325 000 работници в общо 50 завода.

Най-търсени резервни части за TOYOTA

Чистачки, Рамо за чистачки, Помпа за чистачки, Моторче за чистачки, Казанче за чистачки, Пръскалки за чистаки, Ключ чистачки

Ако търсите оригинални Помпа за чистачки за TOYOTA, ще ги откриете на страниците на онлайн магазин Nas Auto

Можем да организираме експресна доставка за: София, Пловдив, Варна, Бургас, Варна, Плевен, Русе, Хасково, Стара Загора, Велико Търново и други градове на България.

Помпа за чистачки за TOYOTA предлагаме на различни производители като: AUTOMEGA, BLUE PRINT, BOSCH, FEBI BILSTEIN, FISPA, HELLA, HOFFER, JP GROUP, MAPCO, SEIM, STC, SWAG, TOPRAN, VDO, VEMO