комплект принадлежности, спирачно феродо BLUE PRINT ADN148605

  Авточасти / комплект принадлежности, спирачно феродо

  Цена: 18.06 лв. 17.20 лв.
  комплект принадлежности, спирачно феродо
  Парт номерADN148605
  Производител BLUE PRINT
  страна на монтажпредна ос
  конструкция на спирачкитедискови спирачки
  тегло 0,03 kg
  необходими бройки1
  Доставчик NasAuto

  Алтернативни номера

  МаркаКаталожен номер
  QH TalbrosBFK892
  комплект принадлежности, спирачно феродо BLUE PRINT ADN148605 ADN148605
  ADN148605
  BLUE PRINT
  комплект принадлежности, спирачно феродо ADN148605
  BLUE PRINT
  лв. 17.20 In stock
  Product description: страна на монтажпредна ос конструкция на спирачкитедискови спирачки тегло 0,03 kgнеобходими бройки1