Дроселовата клапа за LAND-ROVER SERIE

  Авточасти / Дроселовата клапа / Дроселовата клапа LAND-ROVER / Дроселовата клапа LAND-ROVER SERIE

  Изберете модификация и двигател

  МодификацияГодинаТип

  Дроселовата клапа за LAND-ROVER SERIE II 04/1958 до 12/1971 закрит автомобил с висока проходимост

  Дроселовата клапа за LAND-ROVER SERIE

  Ако търсите Дроселовата клапа за LAND-ROVER SERIE може да разгледате нашите предложения

  Дроселовата клапа най-общо казано регулира подаването на въздух или смес за двигателя с вътрешно горене. В зависимост от концепцията на двигателя дроселовата клапа може да има различни цели.

  При бензиновите двигатели, скоростта и мощността се регулират чрез дозирането на свеж въздух или смес, като тази регулация се извършва от дроселовата клапа.

  Дизеловите двигатели не се нуждаят от подобна клапа, но въпреки това в новите модели дизелови автомобили има такава, като функцията ѝ е да намалява количеството на входящия въздух, с цел да се улесни прецизното управление на циркулацията на отработените газове и да спира двигателя да се тресе, когато се стартира.

  Дроселовата клапа е монтирана в системата за входящ въздух на двигателя с вътрешно горене. Ъгълът на отваряне на клапана определя колко свеж въздух или въздух/гориво ще се вливат в цилиндрите.

  Най-търсени резервни части за LAND-ROVER SERIE

  Диса клапа, Релета, Ламбда сонда, ЕГР клапан, Дроселовата клапа, Датчик налягане масло, Дебитомер, Импулсен датчик, Датчик обороти, Потенциометър на педала за газта, Моторче за празен ход, Датчик колянов вал, Други датчици, Датчик разпределителен вал

  Ако търсите оригинални Дроселовата клапа за LAND-ROVER SERIE, ще ги откриете на страниците на онлайн магазин Nas Auto

  Дроселовата клапа за LAND-ROVER SERIE предлагаме на различни производители като:

  Можем да организираме експресна доставка за: София, Пловдив, Варна, Бургас, Варна, Плевен, Русе, Хасково, Стара Загора, Велико Търново и други градове на България.