датчик, положение на дроселовата клапа; сензор, позиция на педала VEMO V22-72-0094

  Авточасти / датчик, положение на дроселовата клапа; сензор, позиция на педала

  Цена: 208.04 лв. 168.51 лв.
  датчик, положение на дроселовата клапа; сензор, позиция на педала
  Парт номерV22-72-0094
  Производител VEMO
  Доставчик NasAuto

  ОЕ НОМЕРА

  МаркаКаталожен номер
  CITROEN19209W
  CITROEN1920AK
  CITROEN9639779180
  CITROEN9643365680
  PEUGEOT19209W
  PEUGEOT1920AK

  Алтернативни номера

  МаркаКаталожен номер
  SIDAT84430
  VDO445821001002
  датчик, положение на дроселовата клапа; сензор, позиция на педала VEMO V22-72-0094 V22-72-0094
  V22-72-0094
  VEMO
  датчик, положение на дроселовата клапа; сензор, позиция на педала V22-72-0094
  VEMO
  лв. 168.51 In stock
  Product description: